co3en Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nie pisze tego w topicu "ktora grafe kupic" bo bylo by to wg mnie troche smieszne :D Pytanie jest takie: co bedzie wydajniejsze S3 1mb ram + voodo2 12mb czy diamond viper 16mb ?? Czy mogl by mi ktos powiedziec jak to bedzie z ramem w tym S3 + voodo2 ?? czy te dodatkowe 12mb bedzie tylko w grafice 3D czy tez w 2D np w jakis starych strategiach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Oj dawno to było diamond viper, bym brał S3 było dobre na 486 czy pentium 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) @Dziuby a wiesz moze jak jest z tym ramem tzn czy ram z voodoo'sa(12mb) dolicza sie do tego z S3 w 2D czy jest tylko to 1mb(ten z S3) ?? Chodzi o to ze mam tego voodosa za jakies 25 zl a vipera musial bym doipero licytowac.... mam nadzieje ze zrozumiesz bo sam ledwie obczajam co napisalem :lol: Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez co3en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) @Dziuby a wiesz moze jak jest z tym ramem tzn czy ram z voodoo'sa dolicza sie do tego z S3 w 2D czy jest tylko to 1 ?? Chodzi o to ze mam tego voodosa za jakies 25 zl a vipera musial bym doipero licytowac.... 1374261[/snapback] Voodo to akceleratr wspomagający grafikę 3d i tylko 3d. Dawno temu było okres że prawie wszystkie gierki robili na 3DFX-a (tak zwane rozmywanie tekstur), był to przełom w grafice 3d Licytuj tamtą grafikę Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...