MaKaR Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 zainstalowałem sobie wczoraj winde xp i kcem sobie ściągnąć najnowsze detornator i tyle ich jush jest ze nie wiem jakie s ą najnowsze prosze o podpowiedż :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 zainstalowałem sobie wczoraj winde xp i kcem sobie ściągnąć najnowsze detornator i tyle ich jush jest ze nie wiem jakie s ą najnowsze prosze o podpowiedż :twisted: TO nie to forum. Poszukaj sobie na stronie www.nvidia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ups sorka rzeczywiście mi sie pokiełbasiło przezwyczjenie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 po pierwsze to nie to forum po drugie: po trzecie oficjalne to: 30.82 beta: 41.03 http://www.nvidia.pl/download.html?NVIDIA_Referencyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Quest jestes wszechstronnie uzdolniony malarsko ;) HEHEHEHE 8) 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Quest niezle :) :lol: Taki maly obrazek, lekko zmodyfikowany a ilez tresci niesie w sobie ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tak prawda, ze urocze?? 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zasluguje na oprawienie w ramki i umieszczenie na stronie glownej ;) :x 8O :D :) :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zasluguje na oprawienie w ramki i umieszczenie na stronie glownej ;) :x 8O :D :) :ojestm za :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 To obrazek za pare lat bedzie wart miliony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 NO ja już sobie go drukuje i powiesze nad łużkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...