Dziobak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam, Mam problem z dźwiękiem ze zintegrowanej dźwiękówki z mojej płyty. W niektórych grach (na razie zauważyłem w Emergency 3, Project Snowblind i Vice City) występują straszne przycięcia w dźwięku... Jednocześnie gra skacze... tak jakoś równomiernie. Pojawia się to już nawet w intrze - filmik jest strasznie niepłynny. Próbowałem już na wielu różnych sterach audio, ale nic to nie daje :( W innych grach - np. CSS, HL2, SWAT4, Silent Hunter 3 wszystko działa OK. Wie ktoś jak pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Może to oznacza że trzeba pomyśleć o nowej płycie głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@slov Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Może to oznacza że trzeba pomyśleć o nowej płycie głównej Grzechu_1990 nie trzeba pomyslec o nowej plycie glownej bo tak sie sypie na wszystkich plytach ze zintegrowana karta dzwiekowa na platformie VIA (te realtecki i nne shity). ja mam nowiusienka plytke Asus A8V E-Deluxe s.939 ze zintegrowana muza i mam to samo! jak twardziel pracuje to zaczyna przerywac dzwiek np. slucham muzy w winampie i zaczne cos kopiowac z dysku na dysk to nie da rade sluchac! to samo jak cos sciagam z neta z wieksza predkoscia ( 2Mb/s i wiecej i tez sie dzwiek muli bo dysk ostro pracuje przy zapisywaniu danych) Chyba jedynym wyjsciem jest osobna karta dzwiekowa- nie musi byc od razu jakas droga, ale taka w miare i gwarantuje ze probelm ustanie pozdrawiam i lacze sie w bolu bo jescze nie mam kasy na nowa karte muzyczna i tez sie mecze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) tylko dziwne troche..... wydaje mi się, że vice city chodziło kiedyś ładnie :? EDIT: problem rozwiązany... okazało się, że to stery od grafy. Jechałem na omegach 4.12, teraz wrzuciłem najnowsze caty 5.4 i wszystko działa. Temat do zamknięcia. Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...