konrad087 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Od niedawna jestem posiadaczem laptopa Aristo Prestige 700 (Celeron M 1,5 Ghz, 512MB RAM, Radeon 5700 128 MB, dysk Samsung 40 GB, napęd CDRW/DVD). Problem tkwi w tym, że gdy włączam go ekran pozostaje czarny nic się nie dzieje, dioda się pali, słychać że pracuje dysk i procesor. Pracowałem na baterii, wyładowałem ją do końca i postanowiłem ją naładować. Więc podłączyłem zasilacz do gniazdka i wtedy laptop już się nie uruchomił... Czy mogło coś się spalić od przeskoku iskry z sieci elektrycznej? Zupełnie się na tym nie znam. Acha kontakt jest bez bolca uziemniającego. A może to coś innego? Kurczę sam nie wiem może mi ktoś pomoże............ :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) To zasilacz by padł Wydaje mi się że płyta padła Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Masz gwarancje??? Jak tak, to nad czym sie tu zastanawiac... I tak sam nie naprawisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Padła płyta i tyle. Padłeś na jakieś 700 - 1000zł Kiedyś miałem Dell-a podobne objawy, ale był na gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 podepnij zewnetrzny monitor - sprawdz czy dzizala, moze tylko uklad matrycy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad087 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Już wszystko w porządku, działa :) . Zaniosłem do sklepu i szybko zrobili. Jakiś drobiazg z akumulatorem................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...