DJiM Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Problem z athlon xp 2000+ na rdzeniu palomino i płytą gigabyte ga7-vax :lol: na którym własnie ten procesorj jest zamątowany. Problem jest taki ze procesor chodzi na najniższych ustawieniach i po zmianie mnożnika system sie wiesza lub nie chce załadowac go :mur: . Chłodzenie jest w pożadku moim zdaniem jest bardziej coś z napięciem lub procesor ma zablokowany mnożnik, ustawieia sa dobierane automatyczne napięcia. Pytanie jest takie co mam zrobić zeby sżło go podtaktowac i czy sie da to wogóle. Z góry dziękuje, post ten powstaje gdyz znajomy ma problem. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Miałem antka 2000 palomino nie wiele wiecej z tego wycisniesz pamietam ze miałem stablinie fsb 144 mozesz podniesc napiecie ale on i tak ma duze bo 1.75 moim zdanie sprzedaj go i kup za 30-50 zł wiecej mobilka 2000 na allegro to sie w OC pobawisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...