Nightwalker Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 witam, ściągnołem z sieci (z kde.pl) plik kdeaccessibility-3.4.0-i486-1.tgz dla systemu slackware 10.1, potem w konsoli wydałem polecenie installpkg kdeaccessibility-3.4.0-i486-1.tgz i zainstalował... po restarcie nie chcą mi wystartować x'y :( normalnie startują pokazuje się logo nvidii potem kursor i po chwili się wyłącza (wraca do konsoli) nie pokazuje się postęp ładowania kde... moge jakoś powrócić do poprzedniego stanu? Moja wersja kde to 3.2.3 i chciałem ja sobie zaktualizować... dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Może jednak zaczniesz od logów? BTW: zmniejsz podpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 1. Jutro wkleje bo ściągam obraz :) 2. zaraz zmienie aha to napewno jest wina tego kde base co dograłem... mozna to jakoś odinstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 aha to napewno jest wina tego kde base co dograłem... mozna to jakoś odinstalować? 1374660[/snapback] Pokaż co wypisuje w logach ;) My nie wróżki ;) No może czasami jasnowidzimy, ale nie w tym przypadku ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jesli juz upgradujesz KDE to tylko w telinit 3 lub 1 i zawsze upgradujac od razu wszystkie paczki z ktalogu kde/ z repozytorium Slacka. Nigdy po jednej paczce bo tylko narobisz sobie problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...