luckyluk Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mam mały problem i nie wiem czy to wina grafy czy zasilki. Problem jest taki ze podczas grania komp mi się wiesza, zero reakcji, nawet diody na klawiaturce gasną. Napięcie mam 2,8 a powinno być 3,3. Komp. nie kręcony, zasilka jakaś [ciach!]iana 350 W. 3DMark 2001 nawet nie rusza. Na samym systemie komp. chodzi kilka dni i zero zwiechy. Konfig: Główna Intel D865 Perl Pentium 4 2.4C HT Northwood + Pentagram QC 92 Cu 2 x 256 RAM Kingston PC 3200 Radzio FIC 9500 Pro nie kręcony, chłodzenie Zalman ZM80D + wiatraczek ZM-OP1 twardziel, nagrywara, sieciówka. Z góry dzieki : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Napięcie mam 2,8 a powinno być 3,3. 1374685[/snapback] Witam, ja stawiam na zasiłke :D , ale powiedz mi jeszcze czym mierzyłeś napięcie 3.3, bo jak miernikiem to mamy 100% winowajcę :lol: A tema to powinien być, chyba umieszczony w innym dziale Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluk Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Możliwe ze tak, ale jak to nie zasilka to jest umieszczony tam gdzie powinien : ]. Co do mierzenie to codziennie sprawdzam temperaturke i napięcia intelowskim programem Intel Active Monitor i nigdy napięcie nie było tak nisko. Dzisiaj tez tak jest : [ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluk Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Siakoś sobie poradziłem, przedmuchałem porządnie całego kompa: zasilke, grafe, port AGP i z 2,8 wskoczyło na 3,15. Wszystko chodzi tak jak powinno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...