MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 w sumie dobre pytanie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Jak to co za trochę zeta da się wszystko zrobić ... A Berkut napewno machnoł Liskowi jakieś fc po promocyjnej cenie i spoko :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No wlasnie... ciekaw jestem...................... kiedy ten topic zniknie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No wlasnie... ciekaw jestem...................... kiedy ten topic zniknie ;) Mam nadzieje ze nie i licze na wypowiedzi moderatorow(tych "nowych") co do tematu. Przeciez w Polsce panuje WOLNOŚĆ SŁOWA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A to sie nie tyczy FORUM :P :P :P ;) ;) ;) GL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A to sie nie tyczy FORUM :P :P :P ;) ;) ;) GL No tak, przepraszam za kłamstwo ;););) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Jak to co za trochę zeta da się wszystko zrobić ... A Berkut napewno machnoł Liskowi jakieś fc po promocyjnej cenie i spoko :wink: :lol: nie rob z siebie idioty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No dobrze REED. Ale jak to zrobic by zostac moderatorem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a reed ci nieodpowie bo pewnie niewie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No dobrze REED. Ale jak to zrobic by zostac moderatorem??? Myślę że nie musisz się tak martwić i dopytywać, raczej Ci to nie grozi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Jak to co za trochę zeta da się wszystko zrobić ... A Berkut napewno machnoł Liskowi jakieś fc po promocyjnej cenie i spoko :wink: :lol: nie rob z siebie idioty :lol: Reed czyzbys zaprzeczal powszechnie znanemu faktowi ze za kase mozna wszystko [np, prawie wszystko] co w jego wypowiedzi jest idiotycznego? czy moglbys oswiecic kolejnego idiote? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Na tym forum są grupy zamknięte i otwarte. Do tej ostatniej można dołączyć samemu - wyobraź sobie co by było gdyby każdy zostawał sobie moderatorem :) Do grupy zamkniętej przyłączać użytkowników może tylko admin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No dobrze REED. Ale jak to zrobic by zostac moderatorem??? jak bedzie potrzebny nowy to starszyzna wybierze o to nie musisz sie martwic bo nie Ty wybierasz poza tym to za tym stoi takze odpowiedzialnosc i praca a nie tylko napis przy nicku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Na tym forum są grupy zamknięte i otwarte. Do tej ostatniej można dołączyć samemu - wyobraź sobie co by było gdyby każdy zostawał sobie moderatorem :) Do grupy zamkniętej przyłączać użytkowników może tylko admin.ale jak zapisywalem sie do grupy Faq to musialem czekac na decyzje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 zgadzam sie z LISKIEM - jakbym mial siedziec po pare godz przy kompie i robic za STRAZNIKA forum to by mi szanowne rece odpadly ja sie do wladzy nigdy nie pchalem i nie chce 8) 8) 8) ( to nie jest podlizywanie:) a to ze REED'a czasem KREW ZALEWA ........no to pozytywnie - troche humoru musi byc - bez urazy WIELKI MODERATORZE REED'e :) POZDRO FOR @LL zalozcie wlasne forumy to bedziesie nawet MEGA_MODERATORAMI _ ADMINISTRATORAMI _ I KIM ZECHCECIE :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 No dobrze REED. Ale jak to zrobic by zostac moderatorem??? jak bedzie potrzebny nowy to starszyzna wybierze o to nie musisz sie martwic bo nie Ty wybierasz poza tym to za tym stoi takze odpowiedzialnosc i praca a nie tylko napis przy nicku Swiete slowa :? bo niby co daje ten napis ? a pracy ? :? szkoda gadac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Na tym forum są grupy zamknięte i otwarte. Do tej ostatniej można dołączyć samemu - wyobraź sobie co by było gdyby każdy zostawał sobie moderatorem :) Do grupy zamkniętej przyłączać użytkowników może tylko admin. To wytlumacz mi na jakiej zasadzie przylaczyles c!GrOOby'ego czy berkuta??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 To wytlumacz mi na jakiej zasadzie przylaczyles c!GrOOby'ego czy berkuta??? Sorry ale czy Ty czytać nie umiesz? 8O Napisał, że do grupy zamkniętej może przyłączać tylko admin. A kim jest Lisek? Po co w ogóle ta dyskusja? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 To wytlumacz mi na jakiej zasadzie przylaczyles c!GrOOby'ego czy berkuta???Stwierdziłem że nadają się na moderatorów, oni nie mieli nic przeciwko - więc są moderatorami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 To wytlumacz mi na jakiej zasadzie przylaczyles c!GrOOby'ego czy berkuta???Stwierdziłem że nadają się na moderatorów, oni nie mieli nic przeciwko - więc są moderatorami :) OK. Dzieki. O to mi chodzilo. Tera juz wiem co sie tu swieci :P;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 To wytlumacz mi na jakiej zasadzie przylaczyles c!GrOOby'ego czy berkuta??? Sorry ale czy Ty czytać nie umiesz? 8O Napisał, że do grupy zamkniętej może przyłączać tylko admin. A kim jest Lisek? Po co w ogóle ta dyskusja? :roll: To ty nie umiesz czytac. Ja sie pytalem NA JAKIEJ ZASADZIE PRZYŁĄCZA SIE NOWE OSOBY a nie KTO przyłącza. A dyskusja jest po to, bo chce sie dowiedziec jak to dziala. Nie podoba ci sie to nie dyskutuj!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mam nic przeciwko moderatorom, ale jestem ciekaw jak odpowiecie mi na to pytanie. Nazwa Grupy: Moderatorzy Opis Grupy: Grupa moderatorów Twoje członkostwo: To jest grupa zamknięta, nowi członkowie nie będą przyjmowani I chodzi mi o to -jak w takim razie berkut, czy e!Grooby tam wstapili(bez urazy chlopaki)??? Taki napis widnieje tam od dawna(nigdy nie zmieniany) Jak to co za trochę zeta da się wszystko zrobić ... A Berkut napewno machnoł Liskowi jakieś fc po promocyjnej cenie i spoko :wink: :lol: nie rob z siebie idioty :lol: Reed po pierwsze to = LOL Nie robie z siebie idoty tylko stwierdzam bardzo popularny w naszym pięknym :wink: :lol: kraju fakt !!! ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 im wiecej moderatorow bedzie tym wiekszy chaos bedzie panowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 im wiecej moderatorow bedzie tym wiekszy chaos bedzie panowalJa wiem, tylko sie chcialem dowiedziec jak tam wstapic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 To ty nie umiesz czytac. Ja sie pytalem NA JAKIEJ ZASADZIE PRZYŁĄCZA SIE NOWE OSOBY a nie KTO przyłącza. A dyskusja jest po to, bo chce sie dowiedziec jak to dziala. Nie podoba ci sie to nie dyskutuj!!! :evil: Cóż wydawało mi się to tak oczywiste, że nie wpadłbym na pomysł pytania o to :) Pozatym nie denerwuj się tak, złość urodzie szkodzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Reed po pierwsze to = LOL Nie robie z siebie idoty tylko stwierdzam bardzo popularny w naszym pięknym :wink: :lol: kraju fakt !!! ... metal01 po pierwsze : to reed :o (mala rzecz , ale ... ) po drugie : jezeli myslisz ze na takim forum mozna zostac moderem za kase , to LOL po trzecie : co za idiota dalby choc zlamany grosz, zeby zostac moderatorem ??? (chyba nie wiesz co to moderowanie :? ) tym razem ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Reed po pierwsze to = LOL Nie robie z siebie idoty tylko stwierdzam bardzo popularny w naszym pięknym :wink: :lol: kraju fakt !!! ... metal01 po pierwsze : to reed :o (mala rzecz , ale ... ) po drugie : jezeli myslisz ze na takim forum mozna zostac moderem za kase , to LOL po trzecie : co za idiota dalby choc zlamany grosz, zeby zostac moderatorem ??? (chyba nie wiesz co to moderowanie :? ) tym razem ROTFL po pierwsze: Reed przez szacunek ale chyba już go nie mam reed po 2: LOL po 3: nie wiem co za idiota dał by kasę [z tym trochę zeta to ogólnie jak jest jakiś idiota to nawet zapłaci :lol: buuhahaha] za zostanie moderatorem [wiem co to moderator, moderowanie :D ] po 4: już mi się niechce pisać dalej po 5.6.7 ... itd. i kór#a reed nie nabijaj tyle postów :wink: !!! :lol: a tak wogóle to mnie chyba źle zrozumiałeś reed :D troche zabardzo poważnie wziołeś to co napisałem ale to twoja spraawa :D heh... po 5 : trzymaj browara Reed [jak chcesz to reed :D ] i spoko, dobra ? :D i koniec z tematem bo już mi się niechce pisać heh ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Jak można zmienić sobie nick??Widze że już niektórzy zmienili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...