Skocz do zawartości
BIGOLSEN

Twinmos Twister 2x256 Pc3700 - 466mhz

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie ile mogę dać za pamiątki Twinmos Twister 2x256 PC3700 tj. 466MHz CL2,5 (2,8V) . Są roczne , używane (po gwarancji - 100% sprawne , testy Memtestem 1,50 na szynie 200MHz timingi 2-3-3-6-1T pracowały i pracują do dziś w DUAL) , ale też nigdy nie przetaktowywane , płyta bez takich możliwości (szyna max 200MHz) . Ile można za nie dać i ile można na nich wyciągnąć ? Jak myślicie ile są dziś warte ???

Pozdrawiam .

P.S. Taktowanie w SPD na szynę 232MHz : 2,5-4-4-10 . Nie znam wersji kości - zakryte radiatorami .

Edytowane przez BIGOLSEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to , że nikt nie chce , lub nie potrafi mi dać konkretnej odpowiedzi . Więc może inaczej zapytam . Ile dałbyś za takie pamięci ? Rok temu kosztowały 485 zł . Mam już takie dwie , po dokupieniu tych , miałbym cztery . Powiedziałbym , że wszystkie jednakowe - były kupowane w jednym zamówieniu i tego samego dnia . Co do braku przetaktowywania , to jestem pewien w 100% , bo sam serwisuję ten komputer od początku jak go złożyłem . Mam go też jak to się mówi , prawie "w polu widzenia" .

Podrzućcie jakieś typy , bo decyzja co do kupna , oczywiście zależeć będzie ode mnie .

Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi