BIGOLSEN Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak myślicie ile mogę dać za pamiątki Twinmos Twister 2x256 PC3700 tj. 466MHz CL2,5 (2,8V) . Są roczne , używane (po gwarancji - 100% sprawne , testy Memtestem 1,50 na szynie 200MHz timingi 2-3-3-6-1T pracowały i pracują do dziś w DUAL) , ale też nigdy nie przetaktowywane , płyta bez takich możliwości (szyna max 200MHz) . Ile można za nie dać i ile można na nich wyciągnąć ? Jak myślicie ile są dziś warte ??? Pozdrawiam . P.S. Taktowanie w SPD na szynę 232MHz : 2,5-4-4-10 . Nie znam wersji kości - zakryte radiatorami . Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez BIGOLSEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wygląda na to , że nikt nie chce , lub nie potrafi mi dać konkretnej odpowiedzi . Więc może inaczej zapytam . Ile dałbyś za takie pamięci ? Rok temu kosztowały 485 zł . Mam już takie dwie , po dokupieniu tych , miałbym cztery . Powiedziałbym , że wszystkie jednakowe - były kupowane w jednym zamówieniu i tego samego dnia . Co do braku przetaktowywania , to jestem pewien w 100% , bo sam serwisuję ten komputer od początku jak go złożyłem . Mam go też jak to się mówi , prawie "w polu widzenia" . Podrzućcie jakieś typy , bo decyzja co do kupna , oczywiście zależeć będzie ode mnie . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...