Skocz do zawartości
NightCrawler

Złodziej!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie czy ktorys z forumowiczor rowniez sie naciał na tego osobnika:

"

Kontakt ze mną to

GG: 2520965

Tel: 500891849

mail: dramaturgis@o2.pl"

Zakupiłem od niego palmtopa wplacilem czesc kasy jako przedplate i na tym sie urwalo wszystko.

Sprawie skierowalem na policje i szukam innych pokrzywdzonych osob.

W razie czego prosze o kontakt na:

lechoo@o2.pl gg. 2124696 lub tel. 605641507

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh kumpel zakupił komórke po promocyjnej cenie 500 zł wysłał kase... okazało sie ze ani komorki ani goscia nie ma, a laczenie zarobil na allegro 120 tys :) duzo laptopow tez w promocji heheh... na policji szukaja 300 zł max od allegro odszkodowania ponoc ma dostac jak policja wypisze jakis papier ale na to juz nie liczy bo goscia beda jeszce dlugo szukalii :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

mnie ojeb*** typ na allegro SS masa komentarzy itp teraz siedzi w pace a ja musze z wawy jechac do gliwic na rozprawe!!! wie ktos co moge zrobic zeby odzyskac tam hajs?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

no ale pan policjant powiedzial ze sad funduje bilety;) wiec nic niestrace... a jak moge odzyskac moje pieniadze? (typ wychodzi za 3miechy;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale pan policjant powiedzial ze sad funduje bilety;) wiec nic niestrace... a jak moge odzyskac moje pieniadze? (typ wychodzi za 3miechy;)

1376879[/snapback]

areszt tymczasowy na 3 miesiace ? czy taki wyrok dostal i kryminal ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

areszt tymczasowy na 3 miesiace ? czy taki wyrok dostal i kryminal ?

1376903[/snapback]

do konca odsiadki zostaly mu jeszcze 3 miechy;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

a ile dostal ?  :lol:

1376921[/snapback]

dokladnie niewiem ale z 5 miechow juz siedzial + te 3 jeszcze... cos kolo tego;) za tyle osob co wydymal to powinien tam siedziec i gnic jeszcze pare lat;) hehe koles niechcial pieniedzy oddac za sprzedane rzeczy bo innaczej nie mogl by sie sadzic z allegro... ( jego slowa:) ) nick na allegro = mackenzie22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

:blink:  :blink:  troche ma negow 

nie wiesz za jaka kwote obrobil wszystkich ?  <_<

1376926[/snapback]

nie:( on wysylal dyski itp wszystko cacy dopoki allegro nie zablokowalo mu konta potem oddawal jeszcze jakis czas pieniedze za dyski itp ash wkoncu wbil se pacan do lba ze jak dalej bedzie oddawal to niebedzie mogl sie sadzic z allegro o to zablokowane konto niby bez powodu... dzwonilem doniego xx razy to albo odbierala jego stara i mowila ze go niema albo on i ze nie odda bo to bo tamto i zebym sobie z odszkodownia allegro wziol... to napisalem do allegro poszedlem na psy wszystko zalatwilem z tym pseudo-odszkodowaniem allegro papierki donich poslalem i nagle allegro mi zablokowalo konto hehehe w powod wpisali ze mam 2 konta na te same dane;) co oczywiscie bylo nieprawda no ale tlumacz sie im a oni dalej swoje ze to ze ble ble i regulki jakies... potem mi napisali ze ludziom z zablokowanymi kontami pieniedzy nie wyplacaja i hajs z "ubezpieczenia" przepadl:( pare miechow puzniej przylazl dzielnicowy i zaczol nawijac ze koles siedzi ze sad wysle wezwanie na rozprawe do gliwic ble ble no i teraz czekam na ta koperte;) bo rozprawa ma byc jakos niedlugo

historia mego zycia :lol:

NightCrawler: nastepnym razem biez paczke za pobraniem wtedy mash mozliwosc sprawdzenia co w niej jest musisz tylko poprosic na poczcie o komisyjne otwarcie;)

Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

wg mnie to odszkodowanie to pic na wode zeby ludzie sie kupowac nie bali;) allegro tak olewa swoich userow ze ********* szkoda slow:)

wypowiedz jednego userow na forum ebay;)

"Allegro to szczyt chamstwa i ignorancji.Mi zawiesili konto(kilkaset pozytywów) bez podania przyczyn a na moje reklamacje odpisywali że "złamałem regulamin i żebym się przyznał w jaki sposób bo oni tego nie wiedzą".To nie jest żart taka była ich odpowiedź.Gdy im odpisałem że nigdy nie złamałem regulaminu kontakt się urwał."

Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej stronce, jest dokładnie opisane jak sie gość szarpał ze złodziejami o odszkodowanie Joncik. Tylko tutaj wmawiali, że aukcja nie spełniała jakiegoś tam warunku, ale oczywiście też bydlaki nie wiedzieli jakiego :mur: .

Głównie ci dwaj walczyli adamu19, Proktor77 - Wrocław, a i tak sprawa się ruszyła dopiero, gdy jeden z nich postraczył ich, że zinteresuje media.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi