krystek_16 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 do tej pory dzialalem na plytce wymienionej w temacie i na celku 2.4. Mam zamiar zmienic go na celka 2.4D i mam pytanie czy bez problemu moja plytka go uciagnie. slyszalem ze niektore plyty nie chca dzialac z prescottami a przeciez nie kupie w ciemno :] dodam jeszcze ze chipset plytki to VIA PT800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszu Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ja mam Asrocka p4vt8+ i celek 2,66 poszedl na 3,20 z tym ze zasilke mam kiepska i ustawilem na 3,06 i chodzi stabilnie :) a na celka 2,4 starczy napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystek_16 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) nie chodzi mi o to czy uciagnie 2.4 (kurcze troszke to zle to wyrazilem) chodzi mi o to czy moja plyta obsluguje prescotty. twoja plytka jest nowsza od mojej. masz chipset via pt880 i w specyfikacjach producenta pisze ze obsluguje prescotty. moja plytka jest troszke starsza i boje sie ze go nie obsluzy (nie znalazlem jej na stronce producenta :/ ) cos widze ze chyba nikt mi nie moze pomoc :( Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez krystek_16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...