Skocz do zawartości
miuzik

Problem Z Sagem 800 Pod Neo

Rekomendowane odpowiedzi

:angry: witam mam taki problemos wlanczam neo wszystko ladnie pieknie laczy sie i co na tym koniec :mur: niby polaczylo transfer leci a nic nie dziala ani mułek ani gg zaden program nawet przegladarki :mur: mial juz z was cos takiego dodam ze system jest przeskanowany zadnegoo swinstwa niemam B) pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Dokładnie mam ten sam modem i prawie ten sam problem. U mnie napweno nie ma wirusa i jest tak , jestem na neo 2 godz( czasami nawet 1 godz.) i ciągle spada transfer aż w końcu w ogóle nie działa. I muszę uruchamiać kompa od początku i neo działa dobrze a po 2 godz znów to samo. I niewiem co wkońcu robić czy prosić o restart portu. ( już raz dzwoniłem i powiedzieli że mam wirusa)

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem taki problem i też byłem pewny że to nie wirus, poczym okazało się że o jednak był wirus bo niestety żaden anty wirus i firewall nie jest idealny zawsze coś pzepóści. Za to ja masz jeszcze jeden problem i to duży bo mój modem czasami nie łapie sygnału nieraz trwa to przez pare dni bywa też tak że jak działa to rozłącza się co kilka minut kolega polecił mi zmiane modemu na router podobno są mniej czułe na zakłocenia niż te tandetne modemiki tepsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi