red46 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Mam mały problem z znikającymi ikonkami koło zegarka(tray albo jakoś tak). Od pewnego czasu nie wyświetlają mi sie tam ikonki, a raczej wyświetlają się jak chcą i kiedy chcą. Nie jest to AUTOUKRYWANIE, bo mam to wyłączone. System jest nowo zainstalowany(na ME) i nie ma immych błędów(komp jest super stabilny).Co prawda w niczym to mi nie przeszkadza ale wolałbym wiedzieć co tam siedzi. Jeśli ktoś zna na to radę to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 jak masz blad explorera i ci sie zrestartuje to ikonki w trayu ktore nie maja odswiezania znikaja, nic innego mi nie przychodzi do glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 jak masz blad explorera i ci sie zrestartuje to ikonki w trayu ktore nie maja odswiezania znikaja, nic innego mi nie przychodzi do glowy Właśnie nie mam rzadnego błędu. W np. nie wyświetla mi ikonki GG(już od samego startu systemu)ale gdy ktoś wchodzi w stan "dostępny" to mi daje sygnał głosowy i wyświetla powiadomienie nad zegarkiem. A w menadżerze zadań pisze że GG i pozostałe procesy są otwarte. Może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Hmm.... widzę, że nikt się z tym nie spotkał i raczej nikt mi nie pomoże :-( Jak ktoś coś wymyśli to będę wdzięczny za INFO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 KOlejny błąd w Xp kiedys mialem tosamoi 189461893641634 raz napisze ze pocholere instalujecie XP ? zamiast 2000 sp3 tam niema zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ja korzystam wtedy z menedzera zasobow(tak to sie chyba nazywa w wersji PL) - wciskam ctrl+alt+del i wybieram programy do wylaczenia a potem odpalam je ponownie - innej metody na to nie znalazlem... ale jest tak ze np. GG i tlen znikaja ale jest duzo programow ktore zostana - musisz po prostu je przeladowac w menedzerze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Również zdarzają mi się podobne problemy i nie wiem co z tym zrobić :?: Zainstalowałem SP1 i dalej to samo :!: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 jak dla mnie to nie jest taki prosty problem - przeciez czesc programow jakos nie znika z tray'a. A z drugiej stronyu czemu Microsoft czegos z tym nie zrobi? Problem powtarza juz od Win 95... To sprawa i dla programistow i dla Microsoft... A bylbym naprawde zdziwiony gdyby to kiedys naprawili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 U mnie ten problem pojawił sie dopiero teraz. Wcześniej tego nie miałem. Wszystkie ikonki w W95, W98, W98SE, Wme i do teraz(ostatniej instalacji) zawsze były wyświetlane. Po formacie i instalacji na ME pojawił się problem. Hmmm... w zasadzie to nie jest duży problem, ale wolałbym go zlikwidować. TYLKO JAK??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Co do znikania ikonki od GG to jest na to sposób - wtyczka IkonSaver z power gg zadziala na 100 % jesli nie to masz tam cos naprawde posrane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 w sumie mialem takie problemy w me and xp prof i poprostu przestalem uzywac tych systemow w linuksie nie ma tego :))))) a tak powaga to 2000 prof proponuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...