siwyyy Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam. Wiem że nie jestem za bardzo na czasie jeśli chodzi o karty graficzne i ich możliwości :oops: , ale wyczytałem gdzieś o VIVO i mam co do tego kilka pytań... -czy po podłączenie telewizora do takiej karty mogę użyć kompa jako magnetowidu tj. nagrywać na bieżąco jakiś program, film itp.??? -jaka jest jakość tak nagranego filmu w formacie DVD??? -jakie karty polecacie na AGP??? Chyba że polecacie inne bardziej skuteczne możliwości wykorzystania kompa jako magnetowidu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Szukajka nie gryzie! :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Szukajka nie gryzie! :mur: :mur: :mur: :mur: 1375220[/snapback] Ok. przeszukałem teraz pozostaje jeszcze kwestia karty jaką polecacie w granicach 400zł... Raczej ATI gdyż bardziej jest zalecana jeśli chodzi o vivo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 o tym tez mozna przeczytac na forum .... na twoim miejscu odlozyl bym jeszcze ze 100zl i kupil sobie GF6600 = bedzie duzo wydajniej niz radeon 9550 ktory do 400zl jest najrozsadniejszym wyborem jezeli sie go podkreci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...