Gzuguz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Czy jest ktos w stanie mi pomoc. Wgrywalem biosa (pod winda) jakis z MantaRays XT i niestety black screen, nawet (dziwi mnie) ze ta plyta nie ma procedury odzyskiwania biosu tak jak np. w Epoxie. A wiec czy moge jakos w podobny sposob odzyskac bios??? Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Gzuguz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Hot flash - tyle, że będziesz potrzebował drugiej NF7 Tu masz instrukcję do Hot flasha: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...4&hl=kompendium Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez psychodeliczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=126200 tutaj cos jest na ten temat jak nie to tylko Hot Flash Cie ratuje. Tutaj tez poczytac nie zaszkodzi http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...4&hl=kompendium Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Bart17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 serwis programowanie biosu koszt ok 20-30zl bywaja takie co sobie zycza nawet 50 i wiecej mozna tez probowa w serwisach elektronicznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 No właśnie nawet 50/60 zeta czasem chcą zakosić... Najlepiej poprostu kupić sobie kostkę BIOSika i mieć w domu zapasową :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Zawsze możecie mi wysłać, 10zł, i na drogi dzień odsyłam :] Epoxy na nf2 chyba teżmoge obsłożyć więc ;) edit: Boot block jest tylko FlashMenu ma domyślnie zaznaczony update całebo biosu, między innymi boot bloku, :) Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez OWIES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzuguz Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zawsze możecie mi wysłać, 10zł, i na drogi dzień odsyłam :] Epoxy na nf2 chyba teżmoge obsłożyć więc ;) edit: Boot block jest tylko FlashMenu ma domyślnie zaznaczony update całebo biosu, między innymi boot bloku, :) 1376500[/snapback] to jestes w stanie zalatwic kosc do ABIT`a NF7 v 2.0 za 10 zika ...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 hmm wyslij mi ta plyte to zrobie Ci hot flasha, ale za takie cos to bedzie trzeba dac u mnie 40 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzuguz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 hmm wyslij mi ta plyte to zrobie Ci hot flasha, ale za takie cos to bedzie trzeba dac u mnie 40 zł :D 1385234[/snapback] ... wiesz to juz wole wyslac mobo do dystrybutora. 40 zl BIG HAAHAHAAAAAAAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...