gal anonim Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 witam potrzebuje kupic laptopa jako ze pracuje teraz ciagle na delegacjach jednak mam stacjonarny komputer a ze 2 komputery nie sa mi potrzebne szukam jakies firmy ktora by wziela mojego stacjonarnego pc w rozliczniu a reszte bym doplacil. a teraz pytanie czy zna ktos jakis sklep ktory robi podobne wymiany? szukam u siebie ale nic nie moge znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Raczej znaleźć ci coś takiego będzie ciężko,ja nie słyszałem o czymś takim.A nawet jeśli znajdziesz sklep który weźmie od ciebie kompa stacjonarnego to dostaniesz za niego grosze.Lepiej kompa na części na allegro sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zapomnij o takim rozwiazaniu... Bebechy na serwisik aukcyjny i jazda... Reszte dolozysz, jak ja i bedziesz happy laptop user! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...