Skocz do zawartości
kamilcpn

Da Się Coś Z Tym Zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Jest problem, ostatnio grając w Half Life 2 wszystkie tekstury zaczeły migać, skakać, zmieniać kolory... Po paru sekundach całkowicie wszystko stanęło... Zrobiłem reseta myśląc że to zwykły zwis. Podczas ładowania systemu (WinXP) zamiast ekranu powitalnego widać kolorowe paski :-| . Zamiast myszk mam wielki kolorowy kwadrat... System się nie łąduje.

W trybie awaryjnym komputer działa ok. z tym że pojawiają się dziwne paski podczas pracy. We Właściwościach Ekranu --> Zaawansowane nie wykrywa karty graficznej.

Da się to jakoś naprawić czy karta nadaje się do kasacji? :blink:

:mur:

Edytowane przez kamilcpn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEsli nie pomoga rady Buzziego to dostaniesz za nia 10 zl na allegro :)

Na powaznie to mozesz ja wyrzucic bo takie karty na allegro po 25-30 uzywane stoja wiec lepiej kup cos innego w miare mozliwosci finansowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEsli nie pomoga rady Buzziego to dostaniesz za nia 10 zl na allegro :)

Na powaznie to mozesz ja wyrzucic bo takie karty na allegro po 25-30 uzywane stoja wiec lepiej kup cos innego w miare mozliwosci finansowych.

1375383[/snapback]

Zapodaj pare linków gdzie stoja po 30zł...

Z checia kupie.. ;]

Po tyle to chodzą GF2 MX..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie podłączyłem jakąś starą Rive :)

Zastanawiam się nad zakupem i waham się między PixelView Geforce FX 5200 128mb ddr Ultra coś tam :] a Gigabyte Radeon 5550 128mb (128bit)... Ceny prawie wogóle się nie różnią i nadal zastanawiam się nad wyborem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...