lukasz1 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jak zmodyfikowac autostart aby program (emlue) uruchamial sie ajko peirwszy lub jako ostatni, bo antywirus avast powoduje ze system nie mzoe uruchomic emula. Wyskakuje mi komunikacik o tym. Po ancisnieciu sprobuj ponownie wszystko jest ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 poszukaj o uruchamianiu procesów z parametrami, zdaje mi sie ze tam jakis delay byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A gdie to dokladnie wyedytowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Jak zmodyfikowac autostart aby program (emlue) uruchamial sie ajko peirwszy lub jako ostatni, bo antywirus avast powoduje ze system nie mzoe uruchomic emula. Wyskakuje mi komunikacik o tym. Po ancisnieciu sprobuj ponownie wszystko jest ok... 1375241[/snapback] Polecam Startup Delayer Pozwala on w prosty na zarządzania programami uruchamianymi przy stacie systemu (łączenie z kolejnością w jakiej mają się one uruchamiać - można ustawić parametr 'delay' dla kazdej z aplikacji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...