Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 W temacie oprogramowanie Microsoft Windows - pokazało 60 stron -- sporo Do napisania tematu skłoniły mnie wypowiedzi różnych userów. Temu muli kompa, innemu się nie zamyka kto inny nie może odpalić gry :mur: Jak często jesteści zmuszeni instalować windowsa od zera ????? Ja zaczne pierwszy 1. komputer z XP - średnio 4 miesiące 2. komputer z win98se - 6 miesięcy Może dojdziemy do wspólnych wniosków że dla windowsa 4 miesiące to max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 chyba jakies zarty sobie robisz, jak user lamuch i nie umie o system zadbac to co miesiac bedzie instalowal, jak ktos wie co robi to moze i latami na systemie jechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 To nie są żarty. Czasmi szybciej postawisz nową winde, niż ją naprawisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Antywiry,Service packi, czyszczenie rejestru, nie wgrywanie głupiego i niepotrzebnego oprogramowania i otrzymujesz długą jazdę bez trzymanki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 xp najlepszy czas to 4.5 miecha 98se + poprawka sp1.5pl 7 miesięcy zaznaczam że lamuchem nie jestem a z komputera korzystam po min 10 godzin dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Antywiry,Service packi, czyszczenie rejestru, nie wgrywanie głupiego i niepotrzebnego oprogramowania i otrzymujesz długą jazdę bez trzymanki... 1375503[/snapback] Zgadzam się, ja miałem winde XP przez 1.5 roku. Do formatu zmusiło mnie jedynie to, że znieniłem sprzet i musiałem strzelić formata, bo komputer nie wstawał. Jak sie dba o pożądek na dysku, to wtedy mozna pracowac długo bez formatowania. Jest taka aplikacja jak defragmentator. Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 "nie wgrywanie głupiego i niepotrzebnego oprogramowania" Ładnie powiedziane. To co dla Ciebie jest głupie, inny ma dobrą zabawe, nawet może zarabiać kase (teoretycznie) Nie ma "głupiego i niepotrzebnego oprogramowania" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja jade obecnie na moim windowsie 2000 pol roku... wczesniej chodził prawie 2 lata (!!!) wszystko chodziło ładnie pięknie ale musiałem zrobić format z powodu wymiany sprzętu... :wink: :wink: Zalezy jeszcze jaka sie ma partycje systemowa... jak mala to nawet codziennie mozna robić sobie formata tylko to byloby bez sensu :wink: Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Stenes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...