michalak Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Posiadam WD Caviar 7200 120Gb 8 Mb Cach. Podzieliłem potwora na 2 partycje 80 i 40 Gb Posiadam pewien problem. Otóż skopiowałem moje wszystkie filmy w DIvX na nowy dysk i kiedy chce je przenieść do innego folderu to mi sie pokauje że pliki są używane przez inną osobe lub program. Sprawdzałem kilka razy i żaden program ani osoba nie korzystały z tych plików. Dodam że inne pliki np. mp3 albo jpg normalnie można je kasować i rpzenosić problem jest tylko z DIVX-ami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Mam to samo :( To chyba wina explorera :( Gdy chce przeniesc filmy DivX Eksploratorem to pliki sa uzywane, komp zaczyna zamulac itd Sprobuj je przeniesc Windows Commanderem i napisz jak ci poszlo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tez uwazam ze to blad w windzie , miale z tym juz nie raz problrmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 eee a jaki windows??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Windows XP of course. Zapodajcie linka do WIndows Commandera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Windows XP of course. .. dlatego jade na Win98 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Windows Commander powinien, qrde MUSI, pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Pomógł, szkoda że mam wersje demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Przy okazji tego tematu mam jedno pytanko. Czy jak odpalacie kompa i zaczyna kręcić dysk czy słychać u was takie "stuknięcie" ??? Chodzi oczywiście o dyski WD. Z góry dzięki za odpowiedz !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Przy okazji tego tematu mam jedno pytanko. Czy jak odpalacie kompa i zaczyna kręcić dysk czy słychać u was takie "stuknięcie" ??? Chodzi oczywiście o dyski WD. Z góry dzięki za odpowiedz !!! no, chcialem juz jakis czas temu o to spytac! jak odpalam kompa, to przez chwilke (1-2s) dysk jakby 'piszczy' - taki bardzo dziwny przeciagly dzwiek wydaje, ni to buczeni, ni to pisk... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Pomógł, szkoda że mam wersje demo. wincmd domyślal sie - powiedz jaką masz wersje. zobaczymy co da sie zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Windows Commander wersja 5.11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 wersja 5.11 wincmd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 To stukanie w WD jest normalne, u mnie sobie stukają 2 WD800JB i jest cool :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Mój Caviarek SE tylko teciutko "szmyrga", ale że zapier**** jak po****** to mu wybaczam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...