Zippi Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam problem z dyskiem (Samsung 40gb). Już od 2 miesięcy nie moge zrobić normalnego formata, ponieważ formatowanie ok. 8%-12% zajmuje 4 godziny !!! Naszczescie w Xp`ku jest szybkie formatowanie w nfts :P Przez ten dysk World of warcraft instaluje się 6 godzin po czym na ok 84% zatrzymuje się i nie odpowiada :/ Czy idzie to jakoś naprawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 tak hdd regenerator lub nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zippi Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 mam hdd regeneratora tylko problem w tym ze inni skanują całe dyski 120 gb w 12godzin a moj 40gb skanuje 10-11 godzin i to tylko 7500 mb :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 pozostaje tylko czekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zippi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 chyba caly dysk jest walniety bo 2 raz skanowalem Hdd Regeneratorem tylko ze do 5000 mb i znow zaczely sie pojawiac Bad Sectory.Jeszcze dzisiaj jakims HDD Tachem sprawdze czas dostepu do plikow i szybkosc zapisywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 pada hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 witam, - zobacz programem Mhdd 4.2 czy po funkcji F4 skan dysku nie ma sektorów z długim czasem odpowiedzi i ile tych błednych sektorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zippi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) pada hdd :o to juz od dawna wiem __ a ile to cos bedzie skanowalo moj dysk 4 dni ? -- Slyszalem o jakims kolesiu ktory usuwal szpilka bad sectory z talerzy dysku xD ale czy to jest prawda to nie wiem :) Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez zippi48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...