Hubert Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie moge zainstalaowac XP spod DOS-u. Moze mi ktos pomoc. Wpisuje setup.exe i wyskakuje,ze nie mozna tego uruchomic spod dosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie moge zainstalaowac XP spod DOS-u. Moze mi ktos pomoc. Wpisuje setup.exe i wyskakuje,ze nie mozna tego uruchomic spod dosu.Win XP nie odpalisz spod DOS-a. Musisz go uruchomić z płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 jesli nie masz bootowalnej plyty, to pozstaje ci zrobienie 6 dyskietek startowych do winXP, mozna to sciagnac gdzies na stronie microsyfu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Płyta z XP jest bootowalna, z jej pozomu możesz sobie sformatować partycję a później zainstalować windę. Wystarczy w biosie zaznaczyć, żeby system startował z CD i po kłopocie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 no bo winde Xp inaczej sie instaluje spod dosu wpisz tak: X: cd i386 winnt.exe gdzie x to naped cdrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Wystarczy w biosie zaznaczyć, żeby system startował z CD i po kłopocie :).i tu sie myslisz kolego.. nie zawsze wystarczy.. plyta moze byc not bootable.. ja mialem niebootowalnego w2k ale sobie przerobilem :lol: :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Qrde, czy mi sie zdaje ?, czy faktycznie ludzie nie czytaja, co na jakim forum umieszczaja ????? :evil: Czy tak ciezko przeliterowac nazwe ????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 zrób tak jak mówi Nyny. Zadziała na bank. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Wystarczy w biosie zaznaczyć, żeby system startował z CD i po kłopocie :). i tu sie myslisz kolego.. nie zawsze wystarczy.. plyta moze byc not bootable.. ja mialem niebootowalnego w2k ale sobie przerobilem :lol: :lol: :P To chyba był szczególny przypadek :D bo mi się nigdy nic takiego nie przydarzyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...