Arkady Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ... to posłuchajcie pioseneczki: http://instinct.strikenet.at/kenny/sayit.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Qrwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! To nie było śmieszne!!! :evil: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Qrwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! To nie było śmieszne!!! :evil: :lol: :lol: :lol: a co? nie wciągasz karaoke? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a co? nie wciągasz karaoke? Nie mam pojęcia co to zdanie znaczy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a co? nie wciągasz karaoke? Nie mam pojęcia co to zdanie znaczy :? eee, sorki, "wciągać" zaczerpnięte z piosenki kapeli "Kury", w znaczeniu lubić (nie każdy może to czaić (kumać)), karaoke - hmmmm :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Chociaz dalej Cie nie do końca rozumiem ujmę to tak: MAŁO MNIE NIE ZABIŁEŚ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Chociaz dalej Cie nie do końca rozumiem ujmę to tak: MAŁO MNIE NIE ZABIŁEŚ! :lol: moowisz do już zreanimowanego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 moowisz do już zreanimowanego :D Czyli nie znasz powiedzenia "nie rób drugiemu co Tobie niemiłe"? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Piosenka super, ale mogli nie pokazywać zdjęcia wokalisty i czy musiał się tak dzrzeć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Qwa o malo nie spadlem z krzesla :? , z przerazenia ofkorzz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 zawsze można odreagować: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12240 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zajebiste! Jak sobie przypomne to wam linka do "metal karaoke" zapodam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Obrzydliwe!!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 DOBRE!!! :-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 O Qwa ale sie przestraszylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 8O 8O 8O brrrr 8O 8O 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie chce zaczynac nowego tematu, a wlasnie dostalem taki fajny kawal, ze chyba go tu wkleje Jan Paweł II umarł, poszedł do nieba i przyjmuje go św. Piotr: - Ty, Janie Pawle II, za twoje zasługi dla ludzkości i Kościoła dostaniesz Ferrari i najlepsza chatę w niebiosach! J.P.II zadowolony jedzie sobie po Niebieskiej Autostradzie, wyprzedza wszystkich zadowolony z siebie, a tu nagle wyprzedza go jadące wiele szybciej piękne, czerwone Lamborghini, w którym siedział za kierownicą młody, straszliwie zapuszczony facet z długimi włosami. J.P.II zawraca z piskiem opon, wraca do św. Piotra i mówi: - Ja tu św. Piotrze poczyniłem takie zasługi dla ludzkości i naszej matki Kościoła, a tu mnie jakiś punk w cholernym Lamborghini na Niebieskiej Autostradzie wyprzedza!!! Zrób z tym coś!!! św. Piotr z zadumą w głosie: - Ciężka sprawa, syn Szefa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie chce zaczynac nowego tematu, a wlasnie dostalem taki fajny kawal, ze chyba go tu wkleje Jan Paweł II umarł, poszedł do nieba i przyjmuje go św. Piotr: - Ty, Janie Pawle II, za twoje zasługi dla ludzkości i Kościoła dostaniesz Ferrari i najlepsza chatę w niebiosach! J.P.II zadowolony jedzie sobie po Niebieskiej Autostradzie, wyprzedza wszystkich zadowolony z siebie, a tu nagle wyprzedza go jadące wiele szybciej piękne, czerwone Lamborghini, w którym siedział za kierownicą młody, straszliwie zapuszczony facet z długimi włosami. J.P.II zawraca z piskiem opon, wraca do św. Piotra i mówi: - Ja tu św. Piotrze poczyniłem takie zasługi dla ludzkości i naszej matki Kościoła, a tu mnie jakiś punk w cholernym Lamborghini na Niebieskiej Autostradzie wyprzedza!!! Zrób z tym coś!!! św. Piotr z zadumą w głosie: - Ciężka sprawa, syn Szefa. Niezle W seminarium przychodzi młody kandydat na kleche do swego opiekuna i powiada: - Księże Andrzeju mam traszny problem bo mam wzwody, bóle jąder i strasznie mnie popęd płciowy dręczy. wiem że masturbacja to grzech smiertelny więc co z tym robic? Modlitwy nie pomagają.... - Hm powiada ksiądz Andrzej - opiekun 1-ego rocznika, na 3 pietrze na samym końcu po lewej stronie jest parawan a za nim w scianie taki otwór. Podejdź tam wprowadź członka a doznasz ulgi zajmiesz się tym czym powinieś a nie głupotami. A po jakimś czasie chuć ci przejdzie. Możesz tam chodzić w poniedziałki i piątki. Młody poszedł na zajutrz czyli w piątek, wsadzil fiuta, zlal się i extra. Wieczorem poszedł do opiekuna xs. Andrzeja i pyta: - Ksieże Andrzeju a czy gdyby się boleści nasiliły czy mógł bym tam pójść również jutro? - Nie mój drogi - opowiada opiekun - w tym pomiesczeniu za scianą z tym otworem w pozostałe dni to ty będziesz miał dyżur tylko koniecznie wymyj zęby!!!! a to ja dzisiaj dostalem lol :D :D :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tesh keidys dalem cos takeigo, ale z jakim pakistanem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ta laska co krzyzczy jest albo z armii ciemnosci albo z jej poprzednich czesci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 z egzorcysty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://www.jaybill.com/~jaybill/article.ph...hp?articleID=49 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 He to ja tez wrzuca kawala "_ > Było dwóch pedziów. Żyli sobie szczęśliwie, ale w końcu zapragnęli > > > mieć potomka. Adopcja odpadała ponieważ chcieli aby to było ich > > > dziecko. Wpadali na pomysł, że wymieszają swoją spermę (będzie > > > sprawiedliwie - dziecko na pewno będzie któregoś z nich), poszukają > > > chętną do urodzenia ich dziecka a jako że brzydzili się kobiet to > > > będzie zapłodnienie in vitro - a medycyna zrobi swoje. I tak sie > > > stało. Po dziewięciu miesiącach urodził im się dorodny syn. > > > Poszli go zobaczyć - pielęgniarka wprowadziła ich na salę, > gdzieleżało > > > kilkanascie noworodków i każdy z nich darł się wniebogłosy. Tylko > > > jedno dziecko nie krzyczało - syn pedziów. > > > * Widzi pani, a mówią że my jesteśmy nienormalni a jakie grzeczne > > > dziecko. > > > * Tak? To zobaczcie jak się rozedrze gdy mu smoczek z [gluteus maximus] wyjmę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ożesz Qrwa mocne hie ,hie Egzorcysta Rulezzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Beka i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 macie jeszcze jednego: Żona szyje sukienkę na maszynie, a mąż stoi nad nią i krzyczy: - Teraz w lewo! Jeszcze bardziej! Prosto! Uważaj, nie za szybko! - Przecież ty nie umiesz szyć! No i po co te twoje głupie komentarze? - Chciałem ci tylko pokazać jak się czuję, gdy jedziemy samochodem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...