Skocz do zawartości
Arkady

jak będzie wam się chciało spać...

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce zaczynac nowego tematu, a wlasnie dostalem taki fajny kawal, ze chyba go tu wkleje

Jan Paweł II umarł, poszedł do nieba i przyjmuje go św. Piotr:

- Ty, Janie Pawle II, za twoje zasługi dla ludzkości i Kościoła dostaniesz Ferrari i najlepsza chatę w niebiosach!

J.P.II zadowolony jedzie sobie po Niebieskiej Autostradzie, wyprzedza wszystkich zadowolony z siebie, a tu nagle wyprzedza go jadące wiele szybciej piękne, czerwone Lamborghini, w którym siedział za kierownicą młody, straszliwie zapuszczony facet z długimi włosami. J.P.II zawraca z piskiem opon, wraca do św. Piotra i mówi:

- Ja tu św. Piotrze poczyniłem takie zasługi dla ludzkości i naszej matki Kościoła, a tu mnie jakiś punk w cholernym Lamborghini na Niebieskiej Autostradzie wyprzedza!!! Zrób z tym coś!!!

św. Piotr z zadumą w głosie:

- Ciężka sprawa, syn Szefa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce zaczynac nowego tematu, a wlasnie dostalem taki fajny kawal, ze chyba go tu wkleje

Jan Paweł II umarł, poszedł do nieba i przyjmuje go św. Piotr:

- Ty, Janie Pawle II, za twoje zasługi dla ludzkości i Kościoła dostaniesz Ferrari i najlepsza chatę w niebiosach!

J.P.II zadowolony jedzie sobie po Niebieskiej Autostradzie, wyprzedza wszystkich zadowolony z siebie, a tu nagle wyprzedza go jadące wiele szybciej piękne, czerwone Lamborghini, w którym siedział za kierownicą młody, straszliwie zapuszczony facet z długimi włosami. J.P.II zawraca z piskiem opon, wraca do św. Piotra i mówi:

- Ja tu św. Piotrze poczyniłem takie zasługi dla ludzkości i naszej matki Kościoła, a tu mnie jakiś punk w cholernym Lamborghini na Niebieskiej Autostradzie wyprzedza!!! Zrób z tym coś!!!

św. Piotr z zadumą w głosie:

- Ciężka sprawa, syn Szefa.

Niezle

W seminarium przychodzi młody kandydat na kleche do swego opiekuna i powiada:

- Księże Andrzeju mam traszny problem bo mam wzwody, bóle jąder i strasznie mnie popęd płciowy dręczy. wiem że masturbacja to grzech smiertelny więc co z tym robic? Modlitwy nie pomagają....

- Hm powiada ksiądz Andrzej - opiekun 1-ego rocznika, na 3 pietrze na samym końcu po lewej stronie jest parawan a za nim w scianie taki otwór. Podejdź tam wprowadź członka a doznasz ulgi zajmiesz się tym czym powinieś a nie głupotami. A po jakimś czasie chuć ci przejdzie. Możesz tam chodzić w poniedziałki i piątki.

Młody poszedł na zajutrz czyli w piątek, wsadzil fiuta, zlal się i extra.

Wieczorem poszedł do opiekuna xs. Andrzeja i pyta:

- Ksieże Andrzeju a czy gdyby się boleści nasiliły czy mógł bym tam pójść również jutro?

- Nie mój drogi - opowiada opiekun - w tym pomiesczeniu za scianą z tym otworem w pozostałe dni to ty będziesz miał dyżur tylko koniecznie wymyj zęby!!!!

a to ja dzisiaj dostalem lol :D :D :D :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He to ja tez wrzuca kawala "_

> Było dwóch pedziów. Żyli sobie szczęśliwie, ale w końcu zapragnęli

> > > mieć potomka. Adopcja odpadała ponieważ chcieli aby to było ich

> > > dziecko. Wpadali na pomysł, że wymieszają swoją spermę (będzie

> > > sprawiedliwie - dziecko na pewno będzie któregoś z nich), poszukają

> > > chętną do urodzenia ich dziecka a jako że brzydzili się kobiet to

> > > będzie zapłodnienie in vitro - a medycyna zrobi swoje. I tak sie

> > > stało. Po dziewięciu miesiącach urodził im się dorodny syn.

> > > Poszli go zobaczyć - pielęgniarka wprowadziła ich na salę,

> gdzieleżało

> > > kilkanascie noworodków i każdy z nich darł się wniebogłosy. Tylko

> > > jedno dziecko nie krzyczało - syn pedziów.

> > > * Widzi pani, a mówią że my jesteśmy nienormalni a jakie grzeczne

> > > dziecko.

> > > * Tak? To zobaczcie jak się rozedrze gdy mu smoczek z [gluteus maximus] wyjmę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie jeszcze jednego:

Żona szyje sukienkę na maszynie, a mąż stoi nad nią i krzyczy:

- Teraz w lewo! Jeszcze bardziej! Prosto! Uważaj, nie za szybko!

- Przecież ty nie umiesz szyć! No i po co te twoje głupie komentarze?

- Chciałem ci tylko pokazać jak się czuję, gdy jedziemy samochodem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi