Skocz do zawartości
epicurus

Komputer Z Usa

Rekomendowane odpowiedzi

Będę w te wakacje w USA i zastanawiam się, czy warto kupować tam kompa. Na oku mam: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...5181796427&rd=1

na polskie pieniądze to około 3000 zł (licząc koszty transportu). Mam też na oku monitor crt 22-calowy i zdaje mi się, że za taką cenę takiego w Polsce nie kupię na pewno: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...5182269156&rd=1 pewnie za transport sporo zapłacę, ale i tak dużo taniej wyjdzie :] W ogóle monitory crt są tam cholernie tanie. Zdaje mi się, że inne akcesoria komputerowe też są tańsze, ale dobrze się nie orientuję. Z góry dzięki za podpowiedzi :]

P.S. czy jak komp będzie przesyłany pocztą to nic tam się nie uszkodzi od ewentualnych wstrząsów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie warto. Procek moze i fajny. Obudowa zuca sie w oczy, ale mi sie nie pdoba. Chipset to NF3, czyli grafika na AGP a nie pci-e. Wiec w przyszlosci mniejsze mozliwosci upgrade'u. Poza tym tamta karta jest raczej kiepska. Lepiej jakbys sobie tam kupil czesci, ktore rzeczywiscie mozna kupic taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdz na www.tigerdirect.com powybieraj czesci i zloz kompa z prawdziwego zdarzenia a nie jakis taki sobie zestawik :/ wez athlona 64 3000, dfi lanparty nf4 sli-dr, 1gb ramu, 6600gt, lub lepsza pozadna zasilke i obudowe ceny sa bardzo przyzwoite przy obecnym kursie dolara w naszym kraju sam zastanawialem sie nad zlozeniem calego kompa z USA ale jak narazie idzie do mnie sama karta graficzna Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A właśnie żeby nie zakładać nowego tematu...

Czy opłacało mi się kupić:

Durona 1800

Płyte asrocka na SIS nie pamietam jaka

pixelview GF3 TI 200

256 ddr 400 TwinMos CL 2,5

Obudowe z codegona z zasilaczem 350W

I CD rom??

Za 500 zł na allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bede grał w gry... A z ceną też się zastanawiałem, ale wszysko jest OK... Tylko ten ZASILACZ... :/ Teraz doszedłem do wniosku, że ten komp jest temu taki tani ja te semprony ze zintegrowaną grafiką, bo on ma już 3 lata, a tamte są nowiutkie... Ale i tak wole ten swój. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi