Pawel_k Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 chodzi mi o ten na mickiewicza, bylem tam ale za cholere go niemogelem tam go znalesc :evil: chodzilem w ta i spowrotem i nic, z numeracji wynika ze jest on gdzies kolo swiatel ale gdzie dokladnie :? dodam iz wg. strony www.4max.com.pl sklep miesci sie na mickiewicza 21 (przyjmuje ze ul mickiewicza to ta na ktorej jest przejscie dla pieszych [+swiatla] na drodze z empiku do dworca pkp). wiem ze maja jeszcze placowke w piotrowicach ale tam mam kijowy dojazd - mieszkam tak blisko ze niebede zamiawal online :) HELP ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie sugeruj się numeracją ulic, tez tak robiłem i nie umiałem go znaleźć. Idąc od rynku to jest trochę dalej za światłami. Idź prawą stroną będą jeszcze jedne czy dwa światła i powineneś go zauwarzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie sugeruj się numeracją ulic, tez tak robiłem i nie umiałem go znaleźć. Idąc od rynku to jest trochę dalej za światłami. Idź prawą stroną będą jeszcze jedne czy dwa światła i powineneś go zauwarzyć oki dzieki 8) jutro poszukam, swoja droga ciekawe co za debil numerowal tam ta ulice :evil: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Masz jeszcze mapę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 mapa niechce mi sie wyswietlic ale olac to :wink: tak czy tak pewnie dokonam zakupu w tym ich biurze w piotrowicach :idea: bo jazda w tygodniu samochodem do centrum katowic brzmi jak samobojstwo [niebede przecierz z obodowa pod pacha zapieprzal 2 autobusami ponad godzine w deszczu...];) a w piorowichach to przynajmniej wiem gdzie to dokladnie jest a i benzyny troche zostanie w baku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to nie 4max, ale inny sklepik jest na mickiewicza, a w zasadzie dokładnie to na rogu mickiewicza i sokolskiej (światła) oferuje to co ma 4max, zalmany, thermale i inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a jak z cenami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to nie 4max, ale inny sklepik jest na mickiewicza, a w zasadzie dokładnie to na rogu mickiewicza i sokolskiej (światła) oferuje to co ma 4max, zalmany, thermale i inne Hmmm Punkt sprzedaży detalicznej: 40-085 Katowice ul. Mickiewicza 21 Godziny otwarcia: Pn.- Pt.: od 9:00 do 23:00 So.- Ni.: od 11:00 do 23:00 Tel.: +48 (prefix) - 32 781-08-18 Dział handlowy/Biuro wysyłek: 4MAX 40-729 Katowice ul. Zagrody 22 Godziny otwarcia: Pn.- Pt. : od 9:00 do 17:00 Tel.: +48 (prefix) - 32 202-53-01 Fax: +48 (prefix) - 32 252-36-93 Mobile: 0609-488-668 od 9:00 do17:00 Jezeli to nie ta sama firma to ................ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 widzisz, nie jestem pewien czy ten na rogu to mickiewicza 21 ;) wiem, że ten o którym napisałem NIE nazywa się 4max, jednak od pewnego czasu można w nim kupić produkty które oferuje 4max, może popisali z nimi umowę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 widzisz, nie jestem pewien czy ten na rogu to mickiewicza 21 ;) wiem, że ten o którym napisałem NIE nazywa się 4max, jednak od pewnego czasu można w nim kupić produkty które oferuje 4max, może popisali z nimi umowę ... Nie widziales moze , czy mieli tam zimne katody i ten wentyl swiecacy sie na niebiesko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 napisalem do 4max'a z prosba wprowadzenia do sprzedazy plaskownikow miedzianych za 15złnetto kilogram ciekawe co dopowiedza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 nie widziałem tam świecidełek ;) jeżeli nie mają to pewnie mogą sprowadzić, na półeczkach widać głównie coolery zalmana, thermaltake'a, akcesoria typu pasty, grille, wentylatory, sporo coolermastera (kable, wentyle), jakaś obudowa z okienkiem była, a to o co się pytałem - fanmate - dostałem spod lady :) ceny jak w 4max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...