Skocz do zawartości
poca

Hamburgery

Rekomendowane odpowiedzi

Huehue witam wszystkich burger'owców [; Tak na wstępie,to mcdonald'om polecam "SuperSizeMe"..... ;] Tego świństwa ( a własciewie psiństwa ;]) nie mialem w ustach od dobrych 6 latek... dumny jestem ;] Natomiast domowe jak najbardziej , fana sprawa. Nie bede sie chwalił moim przepisem, bo został tu wymieniony z tyiska razy ;] Ktoś wspominał o teatralce w Poznaniu ;> Jako ze mieszkam w p-ń to czasem tam wpadam, ale nie na dogi czy hamy, ale na najzabistszejszą zapiekankę ;]]]] Sram na to co oni z tym robią itp, ale smkuje mióóóód. Najgorsze to, że z 3 zeta skoczyła w przeciągu kilku miechow na 3,50 czy jakoś tak...horror ;] Ale dla takich rzeczy warto sie tuczyc (na wage nie narzekam, więc sobie pozwalam ;>) Pozdro i czekam na jakieś wasze pomysly, fajny topic sie robi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w koncu dorwalem dobre bułki do burgerów.

Nazywaj się Bułki sezamowe Maxi, sztuk 4 ;]

1499089[/snapback]

No właśnie o tych bułach pisałem w którymś poście. Najlepsze z polskich. Dokładnie wyglądają tak:

http://www.nowakowski.com.pl/x.php/1,163/M...any-4-szt..html

Jest też wersja standardowa co do wielkości bułek ale maxi to jest to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni zamówiłem sobie hamburgera w jakimś sklepie o nazwie "Jedzonko" i o dziwo teraz jak jestem głodny to tylko tam chodzę. Koszta to tylko 4,20zł ale nawet się najem i przy okazji pyszny.

Swoja drogą to dawno nie robiłem w domu hamburgerów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robie z mielonych wrzucam co sie da + keczup i czuje sie prawie jak w makdonaldzie x]

Mi tam smakuje jedzienie z mak kwaka bo jest takie elo amreykanskie

5xczisburger +kola + frtyki idzie sie najesc = 20zl w plecy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robie z mielonych wrzucam co sie da + keczup i czuje sie prawie jak w makdonaldzie x]

Mi tam smakuje jedzienie z mak kwaka bo jest takie elo amreykanskie

5xczisburger +kola + frtyki idzie sie najesc = 20zl w plecy ;)

Ale to lepsza przyjemność niż w Erze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni zamówiłem sobie hamburgera w jakimś sklepie o nazwie "Jedzonko" i o dziwo teraz jak jestem głodny to tylko tam chodzę. Koszta to tylko 4,20zł ale nawet się najem i przy okazji pyszny.

Swoja drogą to dawno nie robiłem w domu hamburgerów :P

koszt domowego to 1,8zł wiecmozna sie naphac równo ja jem średnio 3-4 dziennie:D

zaznaczam że z wszytskim bajerami typu sałatka posypka itp:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi