cslukasz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Chciałem sie zapytać czy opłaca mi się dać mojego Świeżego Radka 9550 Samsung 4ns +100zł za nowego Radka Sapphire 9800SE 128mb (128bit) ? Licze na profesionalne i dobrze uzasadnione wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Moim zdaniem nie warto.. Dopłacasz 100zl do napisu 9800 :P Ta wersja ma tylko 4 potoczki(radze nie spodziewać sie mozliwości odblokowania pozostalych) a szyna pamięci 128bit dodatkowo go spowalnia..W sumie to straszny kastrat...ma właściwie taką samą architektóre w tej postaci co 9550 za większe pieniądze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cslukasz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A jeśli jest zmodowana na 8 potoków i w 100% działa ? 0 Artów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jeśli działa 8 potoków to masz coś w stylu 9500pro... szyna 128 bit sporo karte spowania :? Jeśli ma 8 sprawnych potoków to można się zastanowić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cslukasz Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 To ile ten Sapphire Radeon 9800SE 128mb (128bit) zmodowany na 8 potoków miałby punktów w 3d Marku 2003, i czy poczuł bym jakiś większy przypływ mocy :P ?? Tzn. o ile % by była lepsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cslukasz Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Prosze napiszcie jak najszybciej bo jutro ma nastąpić ta wymiana :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jak się zmoduje to masz wydajniejszą kartę i poczujesz różnicę, jak się nie zmoduje, to tylko stracisz niepotrzebnie 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cslukasz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Nie potrzebnie czyli co ? Wydajność będzie identyczna bo na tej mam w 3D Marku 03 Wynik : ~3500 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jak się nie odblokują potoki to będziesz miał o 300 pkt więcej... A jak się zmodują to już dużo więcej. Ale jak nie masz pewności to nie kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cslukasz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Heh... a tego mojego Radka za tego ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47923823 Po odblokowaniu Potoków są arty ale koleś chce Mojego Radka + 20zł :P co Wy na to ? Sry że tak truje ale wole być pewny i nie dać przysłowiowej "[gluteus maximus]" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...