Saracen Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Wygląda na to, że moje trzy posty zostały skasowane. Link do nie istniejącego topiku to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=126090 Po doczytaniu regulaminu nie mam pretensji jeśli to była świadoma akcja administratora. Jednak w takim wypadku wypadałoby mnie powiadomić o naruszeniu zasad (każdy się myli a ja zamiast zrobić edit umieściłem trzy posty pod rząd). W każdym razie jeśli to możliwe, prosiłbym o przysłanie mi treści tych moich postów (topik traktował o "wrednej cewce na 9800se"). Chętnie bym zrobił prawidłowy repost. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Prosze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saracen Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Dziękuje za szybką odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ten topic jest żle nazwany powinno być Mała Prośba do Administratora i chyba powinien już być usunięty, gdyż problem został rozwiązany B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a twój archeologiczny post był tu naprawde bardzo potrzeny ... echhh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...