Novus Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam Przeprastam ze tworze nowy temat ale musze miec konkretna informacje do 22.00 i prosze administratorow zeby do tej godziny nie zamykali tematu :wink: Mam taka sprawe ze do 22.00 musze zdecydowac sie na zakup karty graficznej R9800 i zdecydowałem sie na przesyłke ubezpieczona i teraz mam takie pytanie czy gdy ta przesyłka do mnie dojdzie to moge sprawdzic jej zawartosc przy listonoszu i jesli towar bedzie niezgodny z zamowieniem to czy moge z niego zrezygnowac??. Jesli nie mam takiej opcji to przy jakiej formie przesyłki moge to sprawdzic. Licze na was forumowicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Niby jest cos takiego jak komisyjne otwarcie paczki ale w praktyce sie z tym nie spotkałem. Jezeli poprosisz listonosza czy mozesz sprawdzic zawartosc paczki to ci odmówi bierzesz albo nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Niby jest cos takiego jak komisyjne otwarcie paczki ale w praktyce sie z tym nie spotkałem. Jezeli poprosisz listonosza czy mozesz sprawdzic zawartosc paczki to ci odmówi bierzesz albo nie :? 1376167[/snapback] Ale własnie chodzi mi o taka forme w ktorej moge sprawdzic przesyłke?? i czy jest to forma przesyłki ubezpieczonej czy jakas inna forma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ale własnie chodzi mi o taka forme w ktorej moge sprawdzic przesyłke?? i czy jest to forma przesyłki ubezpieczonej czy jakas inna forma?? 1376185[/snapback] Kurier, cena pewnie kolo 30zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Kurier, cena pewnie kolo 30zl 1376276[/snapback] niekoniecznie zawsze daje sprawdzic, czasami nie daja ;] a kozystalem juz z kilkunastu firm kurierskich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 niekoniecznie zawsze daje sprawdzic, czasami nie daja ;] a kozystalem juz z kilkunastu firm kurierskich 1376292[/snapback] Czyli przy przesyłce kurierskiej nie zawsze mozna sprawdzic zawartosc paczki a w jakiej formie mozna sprawdzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Czyli przy przesyłce kurierskiej nie zawsze mozna sprawdzic zawartosc paczki a w jakiej formie mozna sprawdzic?? 1376340[/snapback] to juz zalezy od kuriera czy ci pozwoli,mozesz powiedziec zeby wyslal poczta i nie odbieraj od listonosza tylko idz na poczte i popros o komisyjne otwarcie przesylki nie musi byc ubezpieczona ale lepiej tak bo moze zginac. placisz na poczcie za paczke i w obecnosci kilku pracownikow otwieraja jak sie nie zgadza pisza protokol i ty lecisz na policje wracasz z papierkiem ze zlozyles oszustwo i oni zatrzymuja kase na poczcie do czasu wyjasnienia Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) niekoniecznie zawsze daje sprawdzic, czasami nie daja ;] a kozystalem juz z kilkunastu firm kurierskich 1376292[/snapback] no chyba żatrujesz, zawsze masz możliwość sprawdzenia paczki przy kurierze, ale większość ludzi o tym nie wie... jak kurier nie da Ci sprawdzić paczki to mówisz mu dowidzenia i nie podpisujesz listu, to zawsze pomaga, bo potem firma kurierska ma z tego tytułu problemy B) Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 no chyba żatrujesz, zawsze masz możliwość sprawdzenia paczki przy kurierze, ale większość ludzi o tym nie wie... jak kurier nie da Ci sprawdzić paczki to mówisz mu dowidzenia i nie podpisujesz listu, to zawsze pomaga, bo potem firma kurierska ma z tego tytułu problemy B) 1376455[/snapback] Dobra juz wiem dziekuje wszystkim, ktorzy pomogli mi w tym temacie i pozdrawiam teraz wiem juz prawie wszystko :wink: Teraz szanowni administratorzy moga zamknac ten temat i dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...