macszelag Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 czesc wiem wiem zaraz mi odpiszczecie ze poszukaj sobie szukalem ale jakas nie znalazlem niczego co by dzialalo. Czy jest jakis programik ktory wycjiaga haslo jak jest wlaczaony komp??? Pozdrowienia MAC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 odpowiem ci prosto : nie tylko uzywaj opcji Szukaj , ale rowniez czytaj , nazwe forum na jakim zamieszczaz topic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 czesc wiem wiem zaraz mi odpiszczecie ze poszukaj sobie szukalem ale jakas nie znalazlem niczego co by dzialalo. Czy jest jakis programik ktory wycjiaga haslo jak jest wlaczaony komp??? Pozdrowienia MAC ten gainward conajmniej powiniech chodzic jak ti500 250/500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 URL: http://www.flazh.de/ - tam click: "BIOS Secretz" (z menu po lewej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...