enigma_pl Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 enigma_pl nie wiem kto by qpił Amd 64 3000 + socked 939 w BOX za 575 zł gdyż oem kosztuje 490 zł ! Paranoja BOX'owy Cooler za 85 zł ? Wole http://allegro.pl/show_item.php?item=47734135 Takiego Pentagrama który będzie wydajniejszy ......... Wiem, że coolera tego się nie opłaca zakłądać i o wiele wydajniejszy będzie np. AC Freezer64. Ja jednak zapewne kupię BOXa nie dla coolerka a dla... GWARANCJI! W końcu płacić 80 zł za 2 lata więcej gwarancji wg mnie się opłaca... No ale jak kto chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) Przecierz na OEM też mam Gware , ale 12 miecha :D i czemu sie nie opłąca tego Coolera zakładać ? podaj jakiegoś linka z cooler którego się opłaca załorzyc http://allegro.pl/show_item.php?item=48032083 opłąca się to ? Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez BNX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Przecierz na OEM też mam Gware , ale 12 miecha :D i czemu sie nie opłąca tego Coolera zakładać ? podaj jakiegoś linka z cooler którego się opłaca załorzyc http://allegro.pl/show_item.php?item=48032083 opłąca się to ? na OEM masz 12 miesięcy, na BOX 36 miesięcy... cooler BOXowy raczej do najlepszych nie należy, zaś ten Freezer64 jest jednym z najlepszych wyborów względem cena/wydajność i właśnie tego ja bym wziął! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 na OEM masz 12 miesięcy, na BOX 36 miesięcy... cooler BOXowy raczej do najlepszych nie należy, zaś ten Freezer64 jest jednym z najlepszych wyborów względem cena/wydajność i właśnie tego ja bym wziął! 1385089[/snapback] Sa 2 rodzaje boxow , pierwsze mialy sztabe miedzi z gestouzebrowanymi aluminiowymi finami i te sa spoko , naprawde na 2.73 ghz dalo sie na nich zrobic 16M oraz cale aluminiowe z mniejsza iloscia finow , obydwa do defautu mozna dostaroic ze bede ciche i w miare wydajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 ok spoko :) co sądzisz o Gigabyte 9550 + jakies chłodzenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ament_76 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 na OEM masz 12 miesięcy, na BOX 36 miesięcy... cooler BOXowy raczej do najlepszych nie należy, zaś ten Freezer64 jest jednym z najlepszych wyborów względem cena/wydajność i właśnie tego ja bym wziął! 1385089[/snapback] Teraz np w Action daja na OEMa tez 36 miesiecy gwarancji. Kilka dni temu kupilem A64 3000+ i dostalem wlasnie 36 miechow. A to ze np w sklepie dostaniesz 12 to juz ich widzimisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 W actionie daja 12 miechow. Ktos sie rabnol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Pierwsze słysze ze 36 Miech na OEM , tak pozatym na giełdzie dostane 3000 + Socked 939 w BOX za 500 zł i na allegro też mozna już dostac za taką cene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 oem ma 12 miechów gwary koniec i kropka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkamil Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A ja przytocze fajny cytat z książeczki dołączanej do proca w wersji BOX: "The limited Warranty shall be null and void if the AMD processor that is the subject of this Limited Warranty is used with any heatsink/fan other than the one provided herewith" Jak by wam proc padł, a używaliście innego chłodzenia niż dołączone, zdrapcie ten szmelc pod radiatorem, żeby się na gwarze nie przyczepili. Taka moja mała uwaga tylko. PoZdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...