kolasz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Kupuje nowego kompa. Athlon 64 3000+ Asus a8nsli dysk seagat 200gb NCQ mam problem z zakupem karty grafiki Chodzi o radeona x800xl Wybrac firme Sapphire czy inna??????? Karte z vivo czy bez. Ta bez vivo mam 100zł tansza. Czy jest jakas roznica,chodzi o wydajnosc? Jak sprawdzic ilosc potokow? Bede wdzieczny za kazda pomoc. Kupuje takze pamieci Czy kingston beda dobre 2 512 cl 3 Jakie polecicie. Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez kolasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Szukajka nie gryzie (jak to już ktoś kiedyś gdzieś mądrze napisał) :angry:. Na tym subforum jest duży topic o X800XL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Szukajka nie gryzie (jak to już ktoś kiedyś gdzieś mądrze napisał) :angry:. Na tym subforum jest duży topic o X800XL. 1376641[/snapback] Zgadzam sie.Ale zawsze warto zapytac.Kto pyta nie bladzi. Z koscmi mam wybor (kasa)na kosci Kingstoma i Twinmos. Ale z forum wynika ze Twinmos odpadaja choc sa troche tansze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
own3r Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Na twoim miejscu wzialbym pamieci Hynix ktore sa troche drozsze od Kingstona, ale za to sa lepsze do o/c. W arest.pl 512mb CL3 jest za 199zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Na twoim miejscu wzialbym pamieci Hynix ktore sa troche drozsze od Kingstona, ale za to sa lepsze do o/c. W arest.pl 512mb CL3 jest za 199zl 1381548[/snapback] Jak widze taki konfig to mnie skręca - mobo SLI a pamięci jakieś kiepawe CL3 ... Człowieku kupujesz nowy sprzęt - kup DOBRE pamięci (nawet kosztem mobo bez SLI ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Nie bierz karty z VIVO - chyba ze korzystasz - i dołoz to pozadnych pamieci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie bierz karty z VIVO - chyba ze korzystasz - i dołoz to pozadnych pamieci.... 1382662[/snapback] Dzieki za pomoc.Mam czas do jutra. Szukam teraz jak najlepszych pamieci za najmniejsza kase. Moze uda mi sie znalezc. Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez kolasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...