pajter Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam. Mam w planach zmontowanie obudowy, z drzewa.. może coś dorzuce do drzewa ;-) Takie małe pytanko, czy jest jakaś strona z np najczęstszymi problemami? Tips&tricks?:D Hm, w zasadzie wszystko wiem, ale może warto by było poczytać... ;) Pozdr. (btw. jedyny błąd jaki mi wywala opcja 'sprawdź pisownię' to "Witam".. hm.. dziwne. ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 nie moge sie doczekac, to beda jakies male drzewka czy myslisz o jakims wielkim patanie btw. polecam deski :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 bobo, trafna uwaga! Z drzewa to można co najwyżej spaść. :lol: Czy aby nie chodziło o drewno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 pzreanalizuj mojom www.. co prawda nie skonczyłem jeszcze budy.. oby kiedys.. ale moze coś wykorzystasz sobie przy budowie... obudowa oczywiscie z drzewna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam. Mam w planach zmontowanie obudowy, z drzewa.. może coś dorzuce do drzewa ;-) Proponuje zrobic z baobabu :) I komp sie zmiesci i spac gdzie bedziesz mial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Sam mod z drewna to pryszcz... drewno jest najtanszymw i najwdzięczniejszym materiałem w obrobce..ale jak zawsze ja.. mi sie wymazylo ze obudowa będzie drewniana ale z zewnątrza rzezbiona, cos na styl motywów roślinnych elfów z lasu Lorien... zapytalem rzezbiarza... taniej bedzie kupic wave mastera ze stajni colermaster :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 mod z drzewa to moze byc ciekawe ;] nikt jeszcze takiego nie robil powodzenia! ps. co to za drzewo? sosna, swierk, gruszka a moze cos innego? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zamawiasz u jakiegos dzięcioła wykonanie "dziupli" pod płytę główną i kilka na napędy i mod jak znalazł - martwią mnie tylko korniki. Pozdrawiam A tak na powaznie to poszukaj moda Lynex'a na tym forum. zobaczysz jak i co on robi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajter Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nie moge sie doczekac, to beda jakies male drzewka czy myslisz o jakims wielkim patanieEkhm.. przeklawiaturzyłem się ;) pzreanalizuj mojom www.. co prawda nie skonczyłem jeszcze budy.. oby kiedys.. ale moze coś wykorzystasz sobie przy budowie... obudowa oczywiscie z drzewna :] przeanalizuj* moją* Nie śpiesz się tak z pisaniem ;-) Sprawdzę. Sam mod z drewna to pryszcz... drewno jest najtanszymw i najwdzięczniejszym materiałem w obrobce..ale jak zawsze ja.. mi sie wymazylo ze obudowa będzie drewniana ale z zewnątrza rzezbiona, cos na styl motywów roślinnych elfów z lasu Lorien... zapytalem rzezbiarza... taniej bedzie kupic wave mastera ze stajni colermaster :( ...hm.. nie widziałem motywów, ale tyle o ile mogę sobie wyobrazić musiałoby nieźle wyglądać ;) Może są jakieś wzory w necie które można wyrzeźbić.. hm, poszukam ;) Mam o tyle dobrze, że znajomemu rzeźbiarzowi wyświadczyłem kilka przysług- to się zrewanżuje :> A tak na powaznie to poszukaj moda Lynex'a na tym forum. zobaczysz jak i co on robi.Sprawdzę, dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...