Skocz do zawartości
pajter

Dziwna Sprawa.. Potrzebne Informacje ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam w planach zmontowanie obudowy, z drzewa.. może coś dorzuce do drzewa ;-)

Takie małe pytanko, czy jest jakaś strona z np najczęstszymi problemami? Tips&tricks?:D

Hm, w zasadzie wszystko wiem, ale może warto by było poczytać... ;)

Pozdr.

(btw. jedyny błąd jaki mi wywala opcja 'sprawdź pisownię' to "Witam".. hm.. dziwne. ;] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam mod z drewna to pryszcz... drewno jest najtanszymw i najwdzięczniejszym materiałem w obrobce..ale jak zawsze ja.. mi sie wymazylo ze obudowa będzie drewniana ale z zewnątrza rzezbiona, cos na styl motywów roślinnych elfów z lasu Lorien... zapytalem rzezbiarza... taniej bedzie kupic wave mastera ze stajni colermaster :( ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiasz u jakiegos dzięcioła wykonanie "dziupli" pod płytę główną i kilka na napędy i mod jak znalazł - martwią mnie tylko korniki.

Pozdrawiam

A tak na powaznie to poszukaj moda Lynex'a na tym forum. zobaczysz jak i co on robi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge sie doczekac, to beda jakies male drzewka czy myslisz o jakims wielkim patanie

Ekhm.. przeklawiaturzyłem się ;)

pzreanalizuj mojom www.. co prawda nie skonczyłem jeszcze budy.. oby kiedys.. ale moze coś wykorzystasz sobie przy budowie...

obudowa oczywiscie z drzewna :]

przeanalizuj*

moją*

Nie śpiesz się tak z pisaniem ;-)

Sprawdzę.

Sam mod z drewna to pryszcz... drewno jest najtanszymw i najwdzięczniejszym materiałem w obrobce..ale jak zawsze ja.. mi sie wymazylo ze obudowa będzie drewniana ale z zewnątrza rzezbiona, cos na styl motywów roślinnych elfów z lasu Lorien... zapytalem rzezbiarza... taniej bedzie kupic wave mastera ze stajni colermaster :( ...

hm.. nie widziałem motywów, ale tyle o ile mogę sobie wyobrazić musiałoby nieźle wyglądać ;) Może są jakieś wzory w necie które można wyrzeźbić.. hm, poszukam ;)

Mam o tyle dobrze, że znajomemu rzeźbiarzowi wyświadczyłem kilka przysług- to się zrewanżuje :>

A tak na powaznie to poszukaj moda Lynex'a na tym forum. zobaczysz jak i co on robi.

Sprawdzę, dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi