Sałata Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Cześć Szukam programu jak w temacie. Mam pamięć Kingstona 128MB i w zależności od kompa chodzi jak chce. Zależy mi na tym żeby się dowiedzieć, czy faktycznie obsługuje ona USB 2.0. Nawet maszyny, które mają 2.0 jakoś dziwnie do niej kopiują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnablondi Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 może ten program... Memtest86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Memtest służy do testowania ramu, a tu chodzi o pamięć flash podpinaną pod USB. Zobacz programem hd tune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) no dobrze, ale ten HD Tune służy do testowania dysków i nie ma nic na ich stronce napisanego o pamięciach USB. Może jakieś inne pomysły? O przepraszam. Dziwne że na stronce nie napisano o tym ani słowa, ale jest również możliwość sprawdzenia pamięci USB. Całkiem senswnie działa. Oczywiście u mnie pokazało się to czego się spodziewałem, czyli 1MB bo mam tylko USB 1.0 na płycie, ale później pójde do znajomego i przetestuję to na 2.0. Dzięki Przetestowałem już u kolegi tą pamięć i niestety okazało się że teoretycznie wszystko jest dobrze, ale najlepiej to nie jest. Kto mógł pomyśleć że USB2.0 to nie zawsze oznacza to samo. Że są równi i równiejsi wśród USB i jest kilka odmian. Parametry mojeg ozgadzają się z tymi podawanymi przez producenta, tylko są i tak trochę kiepskie. No nic, następnym razem będę mądrzejszy i sprawdzę dwa razy zanim się zdecyduję. Pozdrawiam Na razie Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Sałata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...