kolo711 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Czesc jestem nowy na forum wiec witam wszystkich:] Mam problem z doborem pamieci bo w krotce chce wymienic swoja pamiec ktora jak widac w podpisie jest dnem na jakis porzadniejszy sprzet. Zalezy mi na tym by byly to pamieci po 2x 512 MB w maxymalnie do 700 zł.Niedawno w okno mi wpadly A-Data Vitesta zarowno na kosciach samsuna jak i na hynixach D-5 jak myslicie czy oplaca sie inwestowac w duzy przyrost mocy zwiazany z dokupieniem pamieci do mojej konfiguracji sprzetowej na ktorej chyba niewycisne max z tych pamieci? Z gory dziekuje za odpowiedzi i odrazu przepraszam za tak nagle pytania:) My first post:> :oops: Sorry za zly temat :mur: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez kolo711 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 na twoim miejscu kupil bym sobie kostke pamieci kingstone 400 512MB i do tego jakas karte graficzna pokroju gf6600 (i oczywiscie OC) albo radka 9800pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tu jest regulamin> http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Tak wygląda przycisk Zmien tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tobie dużo nie da zmiana pamięci, dołóż sobie 300 i kup A64 + płyta na 939. Wtedy pomyślisz o pamięciach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo711 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Kompa tego w podpisie zlozylem sobie gdzies 2-3 miesiace temu przed wprowadzeniem znacznej ilosci nowych plyt dla A64.Narazie niemysle o zmiane na platforme z A64 choc jest to oferta kuszaca :rolleyes: pozostane na tym sprzecie oczywiscie nie na zawsze :wink: .Planuje wymienic pamiec i karte graficzna na lepsza, jezeli chodzi o karte graficzna to bym wybral Geforca 6600 GT z firmy Galaxy a co do pamieci to jak wczesniej wspomnialem to po 2x512 tylko znow jakiej firmy by nieprzeplacic a miec solidne pamieci pod moja konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No pamiątki kup przyszłościowe, aby były dobre do następnego kompa :D 2x512 Hynix za około ~400zł myśle bedzie dobrym wyborem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo711 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No oczywiscie mysle o przyszlosci --->A64 :wink: luks__pl sprzedaje pamieci ktore na pewno beda przyszlosciowe i pozbawia mnie kolejnych kosztow nie sa kosciach pamieci TCCD ale na wspomnianych Hynixach D5 (A-DATA VITESTA ).Wiem ze niewyciagne calej mocy z nich ale w przyszlosci beda w sam raz.Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No oczywiscie mysle o przyszlosci --->A64 :wink: luks__pl sprzedaje pamieci ktore na pewno beda przyszlosciowe i pozbawia mnie kolejnych kosztow nie sa kosciach pamieci TCCD ale na wspomnianych Hynixach D5 (A-DATA VITESTA ).Wiem ze niewyciagne calej mocy z nich ale w przyszlosci beda w sam raz.Co o tym myslicie? 1379467[/snapback] A-Data Vitesta DDR566 i DDR600 są tylko i wyłącznie na Samsungach TCCD: Confirmed Samsung TCCD Adata PC4500 Vitesta Adata PC4800 Vitesta Hynixów do A64 się troche nie kalkuluje, sam mam i zmieniam, bo nie mogę polecieć już wyżej, bo pamiątki nie wyrabiają, a z dzielnika nie chcę schodzić. Gdybym miał 700zł to bym dozbierał jeszcze 300 i kupił 2x512 Gskillów :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morientez Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Hynix D-5 nie opłaca się kupować ja znalazłem w pewnym sklepie takie oto pamięci :D Corsair Twinx 2x512 Pc3200 - za ile B) 750zł www.age.pl Jak sie tym kostkom da mocne napięcie (w końcu to chyba BH-5,6) to się wyciągnie mocne timmingi :wink: Pozdrawiam Btw W Siriusie te pamiątki kosztują bodajrze 930zł <_< Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Morientez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-t Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Gdybym miał 700zł to bym dozbierał jeszcze 300 i kupił 2x512 Gskillów :). 1379956[/snapback] A gdzie można kupić G-skille? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 U Wampira z forum :) ma jeszcze pare sztuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...