beavisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Już się napaliłem i jestem na kupnie Ati 8500le. Swojego GF2ti praktycznie już sprzedałem :lol: Waham się pomiędzy 2 modelami kart: - Art 8500 LE 275/275 (przetaktowana farycznie z 350/250) - hercuels fdx 8500le 240/250 (pamięci podobno niedotaktowane) Obydwie karty to nówki ze sklepu: ART za ok.450zł i Hercules za ok.420zł Którą wybrać i dlaczego? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Jak dla mnie to obie sa warte swej ceny chetnie sam bym taka kupil w jakim sklepie kupujesz???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Bierz Herca! ART to podobno niezły szit. I, no właśnie, gdzie kupujesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 beavisek ja mam tego Herca i jest super. Jedyny feler to to że nie ma drugiego RAMDACa i nie można pracować na dwóch monitorach, ale to ci chyba niegrozi :) Bierz Herca P.S. gdzie jest tak tanio 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 beavisek ja mam tego Herca i jest super. Jedyny feler to to że nie ma drugiego RAMDACa i nie można pracować na dwóch monitorach, ale to ci chyba niegrozi :) Bierz Herca P.S. gdzie jest tak tanio 8O Jak to nie ma przecież na stronie wyraznie widac ze sa 2wyjscia: http://www.sharkyextreme.com/hardware/vide...3211_1004241__1 http://www.sharkyextreme.com/hardware/vide...3211_1004241__1 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 dobre pytanie, gdzie widziales Herc'a za 420 zeta????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 no to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 beavisek -> ludzie się pytają. Gdzie widziałeś Herca za 420zł!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Już się napaliłem i jestem na kupnie Ati 8500le. Swojego GF2ti praktycznie już sprzedałem :lol: Waham się pomiędzy 2 modelami kart: - Art 8500 LE 275/275 (przetaktowana farycznie z 350/250) - hercuels fdx 8500le 240/250 (pamięci podobno niedotaktowane) Obydwie karty to nówki ze sklepu: ART za ok.450zł i Hercules za ok.420zł Którą wybrać i dlaczego? :?: Bierz Herculesa , zgadz się jest lekko nie dotaktowany. Zamist 250/250 jest 250/240 ... Jedyna wadą tego Herculesa jest to że nie współpracuje z dwoma monitorami CRT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ale to niedotaktowanie spowodowane jest BIOSem, u mnie po zmianie biosu chodzi na stałe na 270/270 a testowałem przy 281/281 i też było dobrze ale nie widziałem potrzeby tak trzymać częstotliwości więc ustawiłem na 270 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 qrwa gdzie kupujesz !!!!!! jka qtos pyta sie odpowiada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ale gdzie tak tanio....................... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Pewnie w jakimś sklepie ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Jak to nie ma przecież na stronie wyraznie widac ze sa 2wyjscia: http://www.sharkyextreme.com/hardware/vide...3211_1004241__1 http://www.sharkyextreme.com/hardware/vide...3211_1004241__1 :?: Wyjscia sa ale nie ma RAMDACa: Moje fotki herculesa (wiem ze wygaldaja tragicznie ale wybaczcie mialem pod reka shit nie aparat). Obok wiatraczka wyraznie widac miejsce na 2gi RAMDAC ktorego niestety nie ma. Taktowanie pamieci jest faktycznie obnizone o 10 MHz ale ze wzgl. na agresywniejsze timingi. Po wgraniu standardowego BIOSu podkrecalnosc wzrasta (jak widac mniej agresywne timingi co potwierdza fakt ze przy tym samym takcie na BIOSie Herculesa mamy kilkanascie 3dmarkow wiecej) 2 najwieksze zalety w porownaniu do innych R8500: - cichy wentylatorek - absolutnie fonomenalna jakosc obrazu na TV (sprawdzalem na TV Philipsa 28 cali, flat, 100 Hz, 16:9 po S-video, starym NECu 26 cali po BNC oraz magnetowidzie SVHS Philipsa) - mam spore porownanie i jak dlamnie najlepsza karta pod tym wzgledem jaka kiedykolwiek widzialem (przebil moj poprzedni ideal jakim byl Ati Rage 128 (build by ati) i zostawia daaaaaaaleko w tyle wszystkie Chrontele, Bt i Connexanty z GF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 KURDE a moze ty sciemniasz z tymi cenami????? Uznajmy ze jak nie napisze gdzie to SCIEMNIACZ!!! Czekamy na odzew. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 KURDE a moze ty sciemniasz z tymi cenami????? Uznajmy ze jak nie napisze gdzie to LAMER!!! Czekamy na odzew. No a d mnie sie tez przypieprzali w innym watku, ze napisalem LAMER ;) i dodalem na koncu ;) He ja juz nie rozumiem tej mlodziezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Już się napaliłem i jestem na kupnie Ati 8500le. Swojego GF2ti praktycznie już sprzedałem :lol: Waham się pomiędzy 2 modelami kart: - Art 8500 LE 275/275 (przetaktowana farycznie z 350/250) - hercuels fdx 8500le 240/250 (pamięci podobno niedotaktowane) Obydwie karty to nówki ze sklepu: ART za ok.450zł i Hercules za ok.420zł Którą wybrać i dlaczego? :?: swojego czasu mialem Vante od ART spisywala sie bardzo dobrze a nawet sie ladnie podkrecala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Co do grafiki - ja bym na twoim miejscu bral tego Herculesa zwlaszcza jesli bedzie w takiej cenie jak podales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 I co wiecie już gdzie tak tanio ?? :):):):):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Co do grafiki - ja bym na twoim miejscu bral tego Herculesa zwlaszcza jesli bedzie w takiej cenie jak podales Racja, Hercules to porzadna firma 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 no nawet cholernie pożądna - tylk gdzie tak tanio??? no chyba że to netto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 no nawet cholernie pożądna - tylk gdzie tak tanio??? no chyba że to netto hmmm tego nie wzialem pod uwage, bo jak na Herculesa to byloby za tanio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...