Strongmen Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam - potrzebuje 2 wydajnych wentylatorkow 40x40x20 Beda one zamontowane na karcie graficznej , (tak 2 na raz :lol: - ale karta jest 2 procesorowa voodoo 5500 ) i myslalem o czyms takim http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47360053 - wydajne , pewne , firmowe , i tanio ! tyle ze te wentylatory sa chyba uzywane - przynajmniej tak wynika z opisu ... ( wiec chbya troche lipa) Moj drugi typ to ... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46720343 - wyglada to ciekawie , chodz firma chyba juz nie tak znana jak ta pierwsza (byc moze ja nie slyszalem tylko ) cena rowniez przyzwoita i tutaj sprzedawca pisze w aukcji ze sa to nowki .. A co ty panowie o tym myslicie ?? byc moze macie jakies zupelnie inne propozycje ? Linki b.mile widziane Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Co do tych Papstów to właśnie je ostatnio zakupiłem i niestety nie działają więc nie mogę stwierdzić jak z głośnością i wydajnością :) Jestem w trakcie reklamacji. Możesz zastanowić się jeszcze nad = http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47233526 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Dobrze było by ich posłuchać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ale drogie :blink: U mnie w elektroniczny ostatnio kupiłem 2 40x40x10 i za ejden płaciłem 5zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jakosc kosztuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziara Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) mam 2 takie Papsty, kupiłem na allegro nówki, chodza już pół roku, jeden na chipsecie, drugi na zalmanie NB założonym na grafikę, wydajność OK, ale mają jedną wadę, jeśli umocuje się je na sztywno (nawet na podkładce gumowej) powodują bardzo duże wibracje przenoszone na element na którym są zamocowane, nie twierdzę, iż są to odrzuty z produkcji - źle wyważone, po prostu pisze o swoich obserwacjach, problem wibracji rozwiązałem taśmą samoprzylepną Armaflex, na grafice wentyl po prostu "wisi" na tej taśmie na radiatorze - wibracje zero, na chipsecie wykorzystałem ....zwykłą gumkę do ścierania :-), oryginalne kołki gumowe nie zdały egzaminu, są jednak zbyt twarde, o głośności nie wypowiadam się - to bardzo subiektywne odczucie Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Dziara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...