bialy_1 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Na chipsecie VIA K8N800 procesor AMD Sempron 2800+, i Intel Celeron 2,66 GHz nie wiem na jakiej plycie :) nie napisali.. ktory lepszy i wydajniejszy? dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Do gier Amd, a w np kompresi video Intel. Chociaz semprony nie sa za rewelacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Na pewno sempron 2800+ będzie wydajniejszy! A jak starcza ci na 2800+ to radze ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> sempa 2800+ ale na socket 754-nazwa taka sama a procek tak naprawde zupełnie inny -na s754 to masz właściwie okrojonego z 64 bitów i paru innych rzeczy Athlona 64..wydajnośc w 64 bitach specjalnie na tym nie cierpi..a platforma bez porównania nowocześniejsza.Do tego mobo msi na nf3(ok 300zl)lub ok 80-90zl droższe dfi i już masz podstawy całkiem wydajnego zestawiku.. i do tego mozliwości podkręcenia procka też powinny być naprawde duże.. Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ale skoro płyta na VIA K8N800 to własnie ten sempron jest pod socket 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy_1 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nie wiem czy bede mial pieniadze... bo to procki do laptopa :)... a tu roznice w cenach sa duze :) ale dzieki wielkie! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Na chipsecie VIA K8N800 procesor AMD Sempron 2800+, i Intel Celeron 2,66 GHz nie wiem na jakiej plycie :) nie napisali.. ktory lepszy i wydajniejszy? dzieki! 1377419[/snapback] Tak sie wysililes nad postem ze nie napisze ci nic. Do gier Amd, a w np kompresi video Intel. Chociaz semprony nie sa za rewelacyjne. 1377438[/snapback] twoja wiedza konczy sie na procach k7. UPDATE: to mial byc 3ci post, ale przyspalem:) Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy_1 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tak sie wysililes nad postem ze nie napisze ci nic. To jest opis sprzetu z 2 laptopow, nic wiecej nie napisali wiec skad niby mam wiecej wiedziec?! :P Pytam sie tylko, ktory lepszy... a jesli ty masz tak niesamowita wiedze?? no to... czekam na opinie! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dowiedz sie czegoś więcej o tych laptopach..ja bym jednak stawiał zdecydowanie na sempa..zwłaszcza jak jest pod socket 754 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy_1 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 http://www.e.pl/product/Acer_Aspire_1362LMi/Pro_ID=1226/ http://www.afgcomputers.pl/product_info.ph...25051a4137a57ba Ta sa linki do najobszerniejszych opisow tego laptopa z prockiem athlona... Wasrto jego kupic? z tym ze bede kupowal z tej str: http://www.notebook.com.pl/x_C_I__P_154510149;154510001.html Bo tu jest duzo taniej! :) Bedzie FM 2005 na nim chodzil ladnie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...