knor Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 witam uzbierałem sobie ok 300 zl i zastanawiam sie na dokupieniem czegos domojego komputera a wszczegulnosci zastanawiam sie nad nf7-s v2.0 z mpc-t ktorego moge miec za 280 lub nad kupnem pamieci zalezy mi zeby jak najlepiej gry chodziły co radzicie płyte czy pamieci???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 pamięci, płyta ci nic nie da poza tym ze bedziesz mogl bradziej procka podkrecic. Ta płyta i tak jest na NF2 tak samo jak twoja. widze ze grafe masz b. dobrą, dokupienie 512mb pamieci i wszystko bedzie smigać(no i jeszcze jakies o/c procka :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 tez mysle ze pamiec... bo 256 to troszeczke smiesznie wyglada przy reszcie zestawu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zariro Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Pomyśl żeby proca podkręcić, a za ubieraną kasę pamięć dokupić i spokój. Mógłbyś tylko pochwalić się która gra ci nie chce śmigać na twoim sprzęcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 tez mysle ze pamiec... bo 256 to troszeczke smiesznie wyglada przy reszcie zestawu :] 1377539[/snapback] A ja myślałem że 2x256 to jest 512 mb :wink: Do tego zestawiku to 1gb ram to wydaje sie naprawde najpilniejszym zakupem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A ja myślałem że 2x256 to jest 512 mb :wink: Do tego zestawiku to 1gb ram to wydaje sie naprawde najpilniejszym zakupem 1377576[/snapback] ZDECYDOWANIE B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zdecydowanie RAM... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hmmmm...a ja bym proponował jakiś dobry zasilacz ( chyba ze masz juz jakiegos "dobrego") a na drugim miejscu oczywiście RAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knor Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja mam zasilacz Chieftec 360W 360-302 DF ale tak jmi sie zdaje jakby nie wydalal wentylatory raz zwalniaj raz znowu przyspieszaja na karcie a gry to niechodza mi pieknie wlasnie wiecie czego moze to byc wina??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...