Skocz do zawartości
bialy_1

Kupno Karty Graficznej Do Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Grafika w laptopach jest na płycie głównej więc nie zobaczysz.

Jak chcesz go przyspieszyć to tylko procesor można wymienić + więcej pamięci

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co ty gadasz , sa grafy do laptopow szukaj tych z oznaczeniem M, czyli mobile, jest np radek 9700 jak dobrze kojarze  :unsure:

1378464[/snapback]

dobrze kojarzysz z tym ze nie ma takich kart a rdzenie graficzne patrz GPU...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapominacie o jednej rzeczy ,nie ma jednego utartego standardu montażu mobilnych kart graficznych .Co producent to inne podejście ba co model to inny typ połączenia,montażu i chłodzenia .Musisz poszukać w Internecie czy jest możliwość zamontowania lepszej karty graficznej potem musisz skontaktować się z serwisem producenta czy posiadają daną części .Wymiana karty graficznej nie jest taką prosta czynnością jak w pececie najczęściej nawet niemożliwą .Podaj producenta i model notebook'a bo tak bez żadnych danych możemy sobie tylko pofilozofować

Edytowane przez piotr-san

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie jeszcze z czyms takim nie spotkalem prawde powiedziawszy...

wymiana grafiki to wchodzi w gre tylko w serwisie i wydaje mi sie ze na taka sama...

pozatym wiekszosc laptopow ma wbudowana faktycznie grafike na plycie aka intel extream graphics czy cos w podobie i watpie zeby przewidzieli dodatkowe zlacze gdyby ktos chcial inna grafike :)

Edytowane przez letrev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszego laptopa kupowałem 3 lata temu i moje pytanie do sprzedawcy ukierunkowane było właśnie o rozbudowe komputera.

Facet znał się na laptopach i wybił mi z głowy wimianę karty graficznej, ewentualnie dokładka ramu, wymiana procka,

To kto tu ściemnia ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...