Maq4all Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Mój megashit 350wat miał kłopoty z zasilaniem HDD, dlatego zadaję chyba proste pytanie która zasiłka lepsza :P i czekam na także prostą odpowiedź:P MODECOM ATX-300GTF - 300W (made by FSP Group): http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2...id=14&grupa=171 HuntKey BS3000 300W: http://proline.pl/shop.php?prodid=48554e54...95f425033303030 W o/c się nie bawię :P Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Maq4all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Modecom 300(350)GTF, lub chieftec GPS 300AB za 99zł. HK niewart tej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 modec jak kolega wyzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maq4all Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Poszedłem dzisiaj do arestu i kupiłem tego modecoma, narazie mogę powiedzieć że działa ciszej od megabajt'a oraz ropla'i :] (oczywiście napięcia są bardziej zbliżone do takich jakich powinny być :P). Przynajmiej także co chwile mi się nie resetuje dysk (chodź na ropli też mi się nie resetował, ale on z kompa mojej siory pochodzi). Co do huntkey'a to bym go tylko kupił jeśli był naprawdę nieporównywalnie lepszy, bo nie lubię robić zakupów w proline (niemiłe doznania na serwisie :P) Odnośnie tego chieftec GPS 300AB to nigdzie w znanych mi sklepach nie widziałem tego modelu :], najniższe to 360watowe. Zapomniałem napisać że w arest oprócz tego modecoma GTF wersje GT która była tańsza o 4 zł, wie kto jaka jest różnica między tymi dwoma modelami? Oczywiście obydwie 300wat Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Maq4all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 gt ma wiecej certyfikatow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...