Skocz do zawartości
Maq4all

Huntkey Bs3000 300w Vs + Modecom Atx-300gtf - 300

Rekomendowane odpowiedzi

Mój megashit 350wat miał kłopoty z zasilaniem HDD, dlatego zadaję chyba proste pytanie która zasiłka lepsza :P i czekam na także prostą odpowiedź:P

MODECOM ATX-300GTF - 300W (made by FSP Group):

http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2...id=14&grupa=171

HuntKey BS3000 300W:

http://proline.pl/shop.php?prodid=48554e54...95f425033303030

W o/c się nie bawię :P

Edytowane przez Maq4all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszedłem dzisiaj do arestu i kupiłem tego modecoma, narazie mogę powiedzieć że działa ciszej od megabajt'a oraz ropla'i :] (oczywiście napięcia są bardziej zbliżone do takich jakich powinny być :P). Przynajmiej także co chwile mi się nie resetuje dysk (chodź na ropli też mi się nie resetował, ale on z kompa mojej siory pochodzi).

Co do huntkey'a to bym go tylko kupił jeśli był naprawdę nieporównywalnie lepszy, bo nie lubię robić zakupów w proline (niemiłe doznania na serwisie :P)

Odnośnie tego chieftec GPS 300AB to nigdzie w znanych mi sklepach nie widziałem tego modelu :], najniższe to 360watowe.

Zapomniałem napisać że w arest oprócz tego modecoma GTF wersje GT która była tańsza o 4 zł, wie kto jaka jest różnica między tymi dwoma modelami? Oczywiście obydwie 300wat

Edytowane przez Maq4all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi