kukiboss Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam Pamiec Kingmax 256 sd ram ddr 166mhz Podczas uruchamiania różnych aplikacji komputer zaczyna coraz wolniej chodzic aż do momętu zawieszenia się. Obecnie posiadam podzespoły: AMD Sempron 2800+ HD 80 GB Samsunga Grafika Ati Rad 9200Se 64 MB 64 Bit Epox EP-8RDA Pro Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez kukiboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Zmien tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 z kad wiesz że to pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Predzej cos nie halo z np. chlodzeniem cpu albo z psu. "Powolne" jak to nazwales zawieszanie to nie objaw kopnietych pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiboss Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wątpie aby to bylo chlodzenie albo procek. Ostatnio wymienilem na nowy bo ostatni spalilem <diab bez radiatorka pochodzil z 7 sec i sie zjaral oczywiscie to tez zaskutkowalo tym ze siadla mi tez plyta g noi tez wymienilem. A wiec plytke i procek mam 2 tyg. Pozatym jak miałem tamta stara plytke z prockiem to chodzil wolno;/ Zaczeło sie tak dziac jakies 4 miechy temu..... Myslalem ze spowodowane jest to tym ze mam caly dysk zawalony ale sie mylilem. Co sądzicie o Firmie pamieci do komputerów GoodRam?A tak dokładniej To moja plyta sie nazywa Epox EP - 8RDA Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 takie sobie mają pamięci ale da sie przeżyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...