Piwko Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam! Kolega wyjechał a ja zapomiałem hasła do Acces Pointa D-link 614. Pamiętam tylko nazwe użytkownika. Czy da się to jakoś obejsć? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 no to zadzwoń do nie go jak będzie chciał to poda tobie hasło ;), jak ciężko być adminem i jak niektórzy użytkownicy sieci są upierdliwi, coś mnie się zdaje że kolega chce sobie zmienić ustawienia, lub nawet się na dziko do niej podpiąć, bez wiedzy admina, ale kolego to nie forum o hackingu, tam poszukaj. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tak. Każdy router ma przycisk reset przywracający ustawienia fabryczne. Oczywiście wszystkie ustawienia szlag trafia ale uczy to myślenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...