g0ntar Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam wielki problem z kartą GAINWARD Geforce4 Ti4200 GS, a mianowicie: po włączeniu kompa i odpaleniu WMP nagle monitor wyłączył się, po zresetowaniu pojawiły sie dziwne literki które opisywały na ekranie startowym moją karte graficzną i co okazało sie, te dziwne liteki były wszędzie O_o nawet w opcjach biosu (jakies uśmieszki, znaki zapytania i inne badziewie). Na tym problem się nie kończy gdyż Windows (XP+sp2) uruchamia sie tylko po włączeniu trybu VGA w tragicznych ustawieniach rozdzielczości i liczby kolorów i nie chce mi wykrywać mojej karty graficznej. Sprawdzałem karte u kolegi i to samo się dzieje. :? Dodam ze moja konfiguracja kompa wygląda nastepująco: ATHLON XP-M 2500+ BARTON, Abit NF7 Rev 2.0, CHIEFTEC 420-302 DF, Gainward PowerPack! Ultra/650 TV/DVI Golden Sample,(jest to nowa karta 1 miesiąc) 512 MB Elixir, :sad: POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 pamieci padły przyrko mi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0ntar Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Nieeeeeeeeeeee , ale dzieki za pomoc. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...