und3r Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Potrzebuje na 2-3 dni termowizor lub kamere termowizyjna :) . Czy ktoś orientuje sie, gdzie w wawie można wypożyczyć taki sprzęt?? Z góry thx. Ps. Jak macie pisać google.pl, to nie piszcie nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 OMG... a po co ci takie ustrojstwo, że tak zapytam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam pewien mroczny plan:> Na pewno mozna gdzies pożyczyć taki bajer, ale nie mam pojecia gdzie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 wbij sie do jakiś specjalnych jednostek wojskowych-grom zapodaj jakieś 5 L czystej i po jabkach... a tak na serio nie możesz poszukać jakiejś odjechanej zwykłej kamery będzie łatwiej, kumpel kiedyś mówił mi że sony robi jakieś dobre i tanie kamerki z bardzo rozbudowaną opcją kręcenia w nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 bober : ale koledze chodzi o TERMOwizje, a nie noktowizje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zdaje sie że mój znajomy myśliwy ma cos takiego, ale on nie mieszka w Polsce :D baiłem sie tmy kiedy i musze przyznac ze fajny bajer to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dokładnie. Noktowizor to zaden problem. Ja potrzebuje termowizora i to na czwartek:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Poszukaj firmy która zajmuje się wykrywaniem "przecieków" w uszczelnieniach cieplnych ścian i okien w budynkach. Zazwyczaj wykorzystują tam właśnie kamery termowizyjne gdzie doskonale widać drogę którędy ciepło ucieka. Ale zapomnij o tym że ci pożyczą. Ewentualnie kup sobie :) cena jest duża ale w zasięgu dla przeciętnie zarabiającego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 moze jakies wyzsze uczelnie techniczne albo cos w tym stylu ? tyle ze watpie zeby pozyczyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ehhh.... ja iwem gdzie mozna to w wawie kupic..... mial takie cos w robocie wujek, ale tego sie wyniesc nie da, bo to drogie i nikt za to odpowiedzialnosci nie wezmie, ale zabawka niczego sobie ;] ale jak sobie usiwadomic, ze np sasiad ma cos takiego.... lezysz na panience, a za sciana sasiad z popcornem was oglada....uhhh :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 http://www.test-therm.com.pl/ir/ti.html O coś takiego konkretnie chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 no to ta u wujka w robocie fajnijsza :> miala zdaje sie 0.5 mpix :] a to juz pozwala na uzyskanie sensownych obrazow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dokładnie o to, teraz tylko pytanie, gdzie to pozyczyc?? Mógłbym dac w zastaw jakis dokument ze zdjeciem i kase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Myśle ze można jeszcze spytać np. w dużych warsztatach samochodwych czy np. w zakładzie energetycznym (tam na 99,9% maja cos takiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ja iwem gdzie mozna to w wawie kupic..... Gdzie??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 bylo toto w centrum handlowym bemowo tam maja noktowizory itp (termowizor ci sprowadza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 W centrum hadlowym bemowo?! Toz tam sa puste pawilony :lol: To całe "centrum" jest chyba najwieksza klapa finansowa w warszawie :lol: Tam jest tak pusto, ze az boje sie tam chodzic (klimat jak na bronxie);] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...