Gość menda88 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Heja ludzie mam radeona 9550 128/128 sapphire http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/..._9550/img-1.jpg podkrecalem ale nei udolnie bo blokada zmienilem wiec bios na 9600pro tera pisze mi ze mam radeon'a 9600 series. Wykrecilem go do 250/400@330/567 dalej nie idze mimo ze sa radiatorki na pamiatkach a gpu ma odzielne chlodzenie. Pamiatki mam samsunga cos 4ns a zreszta tam pisze w linku i chcialbym zminic timingi szafirowi na lepszy i szybsze lecz nie jestem obcykany w tym boje sie zrabac grafe (wydalem ostatnie pieniadze wiec sie boje) i prosze was ludzie w czym mam to zrobic i jakie sa dobre pod ta grafe ?!??!!?! pozdro 4all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Heja ludzie mam radeona 9550 128/128 sapphire 1378220[/snapback] E a nie słyszałeś nigdy o Ati Tray Tool albo rabit np. 1.7 ale najlepiej w Tray Tool. Pozdro!!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość menda88 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hahaha slyszalem i uzywam koles ale jakbys czytal dokladnie to ja prosze o gotowca znaczy jakie sa najlepsze bo moge z j e b a c szafira bo nei umiem tego. Prosze ludzi ktorzy jzu to robili i maja ta sama grafe aby mi podali owe parametry te cale cl i inne jakie maja u siebie i dziala mi dobrze!:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hahaha slyszalem i uzywam koles ale jakbys czytal dokladnie to ja prosze o gotowca znaczy jakie sa najlepsze bo moge z j e b a c szafira bo nei umiem tego. Prosze ludzi ktorzy jzu to robili i maja ta sama grafe aby mi podali owe parametry te cale cl i inne jakie maja u siebie i dziala mi dobrze!:P 1378249[/snapback] Był o tym obszerny topic, seryjnie poszukaj sam też chyba poszukam bo mam 9600pro i nie długo zmieniam więc może też się pobawie timingami. Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hahaha slyszalem i uzywam koles ale jakbys czytal dokladnie to ja prosze o gotowca znaczy jakie sa najlepsze bo moge z j e b a c szafira bo nei umiem tego. Prosze ludzi ktorzy jzu to robili i maja ta sama grafe aby mi podali owe parametry te cale cl i inne jakie maja u siebie i dziala mi dobrze!:P 1378249[/snapback] to skoro mozesz zje.. grafe to sie w to nie baw :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość menda88 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 moga ja z j e b a c jak bede sie bawil sam lecz jelsi mnie ktos poinstruluje abo poda wszytkei wartosci to nie ma problemu gorzej jak sam bede cso probowal robic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 moga ja z j e b a c jak bede sie bawil sam lecz jelsi mnie ktos poinstruluje abo poda wszytkei wartosci to nie ma problemu gorzej jak sam bede cso probowal robic :P 1378320[/snapback] Mówię ci ziomek że był o tym obszerny topic ja szukam,a tobie sie nie chce, liczysz na gotowca więc czekaj... Jak znajdę to ci i tak nie podam linka za twoje lenistwo!!!! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość menda88 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Juz mam od tamtego posta!! http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=82642&st=0 Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez menda88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Radeon 9550 cz II R9550 wady zalety oc (opracowanie) Powinno wystarczyc. Przeczytac regulamin i uzyc szukarki. Extreme to nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...