Torwald Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Poszukuje aluminiowej obudowy do 500zl. Wiem ze jest sporo takich na rynku, ale ciekaw jestem co wy byscie wybrali ;] Sklaniam sie ku Coolermaster Cavalier, ale slyszalem ze z wykonaniem i uzytkowaniem tej budy saa problemy... Co Wy byscie polecili/kupili ? PS. Buda ktora mam w opisie + zasilka bedzie prawdopodobnie do sprzedania wtedy ;] Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Tez sie zastanawiam nad nia... ale ona napewno nie jest aluminiowa - tylko front jest taki... reszta to stal. Zastanawiam sie jeszcze nad Thermaltake Soprano... z checia uslyszalbym opinie jej uzytkownikow oraz tych od Cavaliera... Niedawno zmianialem komputer i kupilem obudowe Modecoma Harry = gó... W zwiazku z tym chce cos lepszego znalezc - a w Cavalierze podoba mi sie to, iz ma drzwiczki w obie strony uchylane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Opinie o soprano: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=120500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Polecam Thermaltake Tsunami 530 około kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...