raven246 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Możecie mi powiedzieć co sądzicie o tej aukcji? Czy to możliwe żeby nowa 6600GT kosztowała tylko tyle? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47735320 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 hmmm chetbnie bym tez kupił, ale tylko jak odebrac osobniscie, inaczej nie, za tanio!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 wiesz myslałem ze to naprawde okazja, ale popatrz na to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47732814 az smieszne, isnty głupek, poprosry naciagacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zariro Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Trzy możliwości 1 oszust 2 kradziony sprzęt 3 pomylił się i zamiast licytacji wrzucił na "kup teraz"(mało prawdopodobne) W każdym razie trochę to cuchnie i miłoby było kupić taką kartę za takie pieniądze ale tylko odbiór osobisty. Zawsze można maila posłać z gorącą prośbą, że odbiór osobisty i jak się okaże że babcia chora a kotek ma bolący brzuszek to wiadomo o co chodzi. Z resztą nad czym tu się zastanawiać, przecież używane za więcej chodzą, a gość tak formułuje zdania w opisie jakby sugerował, że jest przedstawicielem firmy("naszej aukcji","udzielamy gwarancji") i jeszcze te inne aukcje echhh.... OSTROŻNIE!!!! Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez zariro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja widze tutaj cene kup teraz 700 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (...)Czy to możliwe żeby nowa 6600GT kosztowała tylko tyle? 1378322[/snapback] IMO naciągacz, poza tym nie ma GF6600GT z szyną pamięci 256bit wiesz myslałem ze to naprawde okazja, ale popatrz na to 1378338[/snapback] zgadzam się w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja tez 700!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 cos mio sie wydaje, ze moze duuuzo ludzi naciagnac i ich wydymac, co nei jest problemem, ale bez gumy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja też widzę 700... ale tamta druga aukcja... na 99% oszust...(jak dla mnie) :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Ale na początku było 400, więc zmienił, a aukcja z 6800ultra usunięta :> Tak samo jak 6600gt Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez raven246 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wszystkie usunięte...albo jakiś LOL z kosmosu, albo oszuscik, pewnie juz zgloszony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Musial byc walek, skoro aukcje juz pousuwane. Skad by koles wzial te GF'y zeby sprzedawac po 400zl. Po ile by je sam kupowal, zeby jeszcze zarbic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 A co myślicie o tym? http://www.sklepwgk.pl/komentarze.php?id=PA68GTTD128A jak dla mnie na 99% pomyłka, 128 bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...