Machul Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Witam Znajomy dostarczył mi kompa athlon1700 na shuttle sdr/ddr aktualnie miał sdr, komp załąncza się ale nie wstaje skasowałem ustawienia w bios no i komp sie uruchomił z fsb 100 ustawiam fsb133 znowu nie wstaje :?: dałem mu durona 1200 i potestowałem go troche na gierce wszystko chodzi restartuje kompa a on znowu nie wstaje Może jakieś rady, niepokoji mnie fakt ze gościu miał ten sprzęt na zasilaczu 235W :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zasilacz jak w Morde strzelil :) , kumplowi to samo zrobilem na plycie ECSa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sprawdziłem tego antka na identycznej płycie i chodzi 8O duron przed włożeniem do felernego kompa też chodził Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sprawdziłem tego antka na identycznej płycie i chodzi 8O duron przed włożeniem do felernego kompa też chodził Nie bardzo rozumiem, o co tobie chodzi 8O , rozumiem ze Duron sie zjaral na tej Mobo kumpla ? A i nie ukrusz tych prockow czasem , bo sie na zadnej mobo nie podniosa ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Może źle sprecyzowałem ale duron też jest w porządku musze sprawdzić inne części tak jak pisałeś dzięki z przestroge co do kruszenia, miałem jusz kilka razy styczność z dzwiękiem kruszonego rdzenia - no i jestem już ostrożny dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 na pierwsza mysl wpada oczywiscie kopniety zasilacz mozesz sprobowac podlaczyc z inej obudowy, nastepnie pamiec, moze tez byc cos z plyta nietak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sprawdzaj po kolei w dobrym kompie, to dojdziesz co siadło. A moe po prostu słaba zasiłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A moze aktualizacja biosu :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...